Tanıtım: Windows 7 Extended Kernel

Tehdit edip durma ban yicen en sonunda.
O mesajda tehdit mi var yahu? Asıl tehditleri savuran sensin. Moderatörlerden o mesajı incelemelerini de talep ettim tam emin olunabilmesi açısından. Eğer öyle bir şey varsa işlemi yapılır ki ben orada tehdit olduğunu sanmıyorum.

@Physic umarım projeniz başarılı olur.

Sağ olun canım hocam

@Physic 'e demiş...

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim verdiğiniz sitedeki araçların çoğu eski olduğu için çalışmıyor denedim, ayrıca nasıl Vista görünümü verdiniz sisteme son olarak vxkexden daha fazla programı destekleyen kernel extender var mı varsa nasıl kuruluyor? Yoksa Vxkex'i nasıl kurabilirim işletim sistemim Windows 7

Vista görünümü vermiştim ben 2-3 sene önce bir program vardı Shell falan önermem ama onunla yapmıştım bu arkadaşın onunla yaptığını düşünmüyorum.

VxKex'den daha çok program destekleyen kernel extender şimdilik yok ve VxKex'in kurulumu o kadar basit ki sadece bir installer çalıştırıyorsunuz o kadar: https://github.com/vxiiduu/VxKex/releases/download/Version1.0.0.999/KexSetup_Release_1_0_0_999.exe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…