Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 19 Şubat 2024 #81 Physic dedi: İndirilen kernel biraz sorunlu galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha önce denedim CMD bile açamdım
Physic dedi: İndirilen kernel biraz sorunlu galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha önce denedim CMD bile açamdım
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #82 mercha dedi: Hiç bilmiyorum. Yukarıdaki Windows 7 desteği yazısıyla bakışıyorum biraz. Ama nasıl oluyorsa açıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o yukarıdaki. Windows özelliklerinden bakıyor galiba.
mercha dedi: Hiç bilmiyorum. Yukarıdaki Windows 7 desteği yazısıyla bakışıyorum biraz. Ama nasıl oluyorsa açıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o yukarıdaki. Windows özelliklerinden bakıyor galiba.
Çınar ÇİFTÇİ Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.280 Makaleler 3 Çözümler 34 Beğeniler 2.058 19 Şubat 2024 #83 Physic dedi: İndirilen kernel biraz sorunlu galiba. Genişletmek için tıkla... En azından 3 yılın ardından açıldı.
Physic dedi: İndirilen kernel biraz sorunlu galiba. Genişletmek için tıkla... En azından 3 yılın ardından açıldı.
E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 19 Şubat 2024 #84 Physic dedi: Amac para kazanmak değil. İnsanlara yararına olması. Genişletmek için tıkla... Birinci amaç o tabii ki. Testerlardan biri olmayı çok isterim.
Physic dedi: Amac para kazanmak değil. İnsanlara yararına olması. Genişletmek için tıkla... Birinci amaç o tabii ki. Testerlardan biri olmayı çok isterim.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #85 En azından açtı. Login ekranında kalmadı
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #86 Eren T. dedi: Birinci amaç o tabii ki. Testerlardan biri olmayı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Tam sürüm çıkmadan önce yayinlariz hocam denemek için.
Eren T. dedi: Birinci amaç o tabii ki. Testerlardan biri olmayı çok isterim. Genişletmek için tıkla... Tam sürüm çıkmadan önce yayinlariz hocam denemek için.
E Eren T. Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 617 Makaleler 9 Çözümler 8 Beğeniler 819 19 Şubat 2024 #87 Physic dedi: Tam sürüm çıkmadan önce yayinlariz hocam denemek için. Genişletmek için tıkla... Takipteyim
Physic dedi: Tam sürüm çıkmadan önce yayinlariz hocam denemek için. Genişletmek için tıkla... Takipteyim
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #88 mercha dedi: En azından açtı. Login ekranında kalmadı Genişletmek için tıkla... Hocam kernel biraz sorunlu çalışıyor. Google Chrome testi yaptınız mı?
mercha dedi: En azından açtı. Login ekranında kalmadı Genişletmek için tıkla... Hocam kernel biraz sorunlu çalışıyor. Google Chrome testi yaptınız mı?
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 19 Şubat 2024 #89 @Physic sıfırdan kuruyorum tekrardan. Birde sizin attığınız kerneli deneyeceğim. Physic dedi: Hocam kernel biraz sorunlu çalışıyor. Google Chrome testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Edge yükledim direkt. Edge anlıyor.
@Physic sıfırdan kuruyorum tekrardan. Birde sizin attığınız kerneli deneyeceğim. Physic dedi: Hocam kernel biraz sorunlu çalışıyor. Google Chrome testi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Edge yükledim direkt. Edge anlıyor.
KS KS Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 19 Şubat 2024 #90 mercha dedi: @Physic sıfırdan kuruyorum tekrardan. Bir de sizin attığınız kerneli deneyeceğim. Edge yükledim direkt. Edge anlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. İlk kurduğunuz kernel sıkıntılı biraz.
mercha dedi: @Physic sıfırdan kuruyorum tekrardan. Bir de sizin attığınız kerneli deneyeceğim. Edge yükledim direkt. Edge anlıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. İlk kurduğunuz kernel sıkıntılı biraz.