Bağlantıyı kaldırdık. Henüz tam olarak piyasaya sürmüş durumda değiliz.Not: İndiremedim. Bağlantıya tıkladığımda bir şey yoktu. Üye olup ta denedim bir şey değişmedi bilginize.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Verstappen
Yetkin
Fikir basarili. Forumda yapay zekanin kullanildigi, alanla ilgili kapsamli denebilecek bir proje gormekten memnun oldum. Teste acik doneme denk gelememisim, saglik olsun 
Mumkun oldugu kadar gelistirmeye devam etmeniz dilegiyle, basarilar dilerim. Yolunuz acik olsun.
Mumkun oldugu kadar gelistirmeye devam etmeniz dilegiyle, basarilar dilerim. Yolunuz acik olsun.
Physic
Üstün
Aylar sonradan yeni bir ekleme yapmak istiyorum, fiyatlandırma sistemini oturtmak amacıyla şirketleşmeye çalışıyoruz. Stripe gibi entegrasyonlar tamamlandıktan sonra beta erişimi herkese açılacak. İlginiz için teşekkür ederiz. Bu sürede geliştirilme durdu ancak şu anda hala işlevsel durumda. Yakın zamanda detayları paylaşacağım.
Physic
Üstün
Cevaplayalım kısaca, unutmuşum
1) hayır, şu anlık destek yok. İleride eklenebilir.
2) Socket'ten kastığın tam olarak nedir? Çok amaçlı olduğundan biraz açıklayıcı olabilir misin?
3) her türlü mcp desteği olacak, evet.
4) agent üzerinde bulunan araçlar hepsini sağlayabilecek duruma getirilecek.
5) üzerinde çalışılması için listede.
6) hocam protokolden kaatığınız biraz daha açar mısınız?
7) docker veya sanallaştırma gerektirecek bir şey olmadığı için henüz test etmedik.