• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Tanklı Epson 5296 yazıcı ile fotoğraf çıktısı nasıl alınır?

Topcu

Uzman
Merhaba. Epson 5296 tanklı yazıcım var. 10x15 ebatlarında magnetler yapmak için mıknatıslar satın aldım. Şimdi ben bu mıknatıslara istediğim görselleri yapıştırmak istiyorum.

Yazıcımla çıktı alıp yapıştırabilirim veya fotoculara gidip 10x15 ebatlarında istediğim görselleri verip çıktısını alabilirim.

Fotoğraf yazdırmak için özel kağıtlar var. O kağıtlardan alsam, yazıcımla A4 ebatlarında çıktılar alsam ve sonra 10x15 ebatlarında kesip yapıştırsam nasıl olur? Çok da iyi olmaz derseniz fotocuya gidip çıktı alayım diyorum.

Bu yazıcı zaten 10x15 basabilir, direkt 10x15 kağıt alıp yazdırabilirsin. A4'e sığdırayım dersen tam kurtarmayabilir. Baskı kalitesi olarak 6 renkli Epson 8550 gibi modeller kadar iyi basamayabilir ama denemeden bilemezsin tatmin olacağını.

10×15 kağıt alıp deneyeyim o zaman. Hep A4 yazdığımız için 10×15 nasıl olacak diye düşünmüştüm. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…