Taobao'dan nasıl alışveriş yapılır?

Taobao'dan alışveriş yapmak istiyorum ama sanrım direkt gönderim yok daha önce alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilir mi?
Alacağım ürün bu ASUS ROG Delta kulaklık menteşesi.

Çin'de yaşadığım zamanlar alışveriş yapıyordum ama sanırım sadece Çin içine servis veriyorlar. Yurtdışı için AliExpress var.

Çin'de yaşadığım zamanlar alışveriş yapıyordum ama sanırım sadece Çin içine servis veriyorlar. Yurt dışı için AliExpress var.

Ben de öyle okudum daha çok Çin içinmiş. Kargoyu iletişime geçip kendimiz ayarlıyormuşuz ama karışık geldi biraz.

Çok araştırmıştım ancak aracı komisyon alan firmalar dışında yolu yok gibi. Onlar da sanırım artık getirmiyorlar.
Bahsettiğim siteler de Çin'den alışveriş, Amerika'dan alışveriş vs. siteler. Bir iki yıl öncesine kadar sipariş verenler olmuş ancak güncelde alınamıyor sanırsam bu yolla da, çünkü en son denediğimde siteler izin vermiyordu ülkemize getirmeye.

Ben de aracı sitelere vs bakıyordum ama sanırım olmayacak gibi. AliExpress'de de aynı ürün var ama o da Türkiye gönderim yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…