Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Project TechnOSpat ile yaptığım bir değişiklikti. Buraya da yapılması güzel olur.

1702827228342.webp

1702827308865.webp

Artı 12 Eksi
Tarayıcı, IS ikonları değişmeli ve eksik logolar eklenmeli. Çoğu logo eski, pikselli ve bazı logolar eksik. Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 veya Windows 11 mi kullanıyor bilmiyoruz. Google Chrome, Microsoft Edge, Opera GX, Mozilla Firefox, Brave veya Vivaldi tarayıcılarını mı kullanıyor bilmiyoruz. Bunu değerli @Vavien. hocamız söylemişti Awesome logoları kendinin değil yöneticilerin kendi değişmesini söylediğini söylemişti. Eğer böyle bir şey varsa o halde eklentinin geliştiricisi ile alakası yok demektir.

Konusu açıldı ve 13 artı oy almasına rağmen "planlanmıyor" kısmına alındığı için yeniden açma gereği duydum. Belki zahmetli iş olabilir o yüzden zaten anında yapmanızı beklemiyoruz. Uygun bir zamanınızda yaparsınız olur biter. Önerilerin mantığı eksi alanlar işleme alınmaz, artı olanlar ise işleme alınır. Ben bunu hep böyle bildim ve böyle de olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen @Leo hocamız bir önerinin yapılmasının zor olmadığını ama çoğunlukla eksi aldığını belirtti ve büyük ihtimalle uygulanmayacak ama belli değil. Tekrar değerlendirmenizi istiyorum.

Ekran görüntüsü 2024-02-04 192225.webp

Son düzenleme:
2.3'ün gelmesini bekliyoruz.

Geldikten sonra bu tarz iyileştirmelerle daha yakından ilgileneceğiz.

Sorunu düzeltmek için eklentiyi baştan kendimiz de kodlayabiliriz, orijinal geliştirici düzeltmiyorsa iş başa düşüyor.

2.3'ün gelmesini bekliyoruz.

Geldikten sonra bu tarz iyileştirmelerle daha yakından ilgileneceğiz.

Sorunu düzeltmek için eklentiyi baştan kendimiz de kodlayabiliriz, orijinal geliştirici düzeltmiyorsa iş başa düşüyor.

O halde konu planlanıyor kısmına alınabilir teşekkürler. :)

• Beğendim
İfadeler: Leo
Kullanıcıların hangi tarayıcıyla girdiği ne ilgilendirir ki?

Son düzenleyen: Moderatör: