Tarayıcı önerisi

Millet Firefox'un değerini bilmediği için çok üzülüyorum.

Denemediğin için öyle diyorsun. Farklı bir tarayıcı denesen özellikleri sayesinde İnterneti daha verimli kullanacaksın.

Microsoft Bing mi sağlayacak daha verimli kullanmayı ?

Chrome ya da Firefox kur. Ama firefox bir tık fazla ram tüketiyor .

Hepsini dışarı aktarabilirsiniz browser ayarlarından.

Firefox, Floorp

Microsoft Bing mi sağlayacak daha verimli kullanmayı ?

Chrome ya da Firefox kur. Ama firefox bir tık fazla ram tüketiyor .
Gayet iyi tarayıcı bu arada Edge, tek sorunu kapalı kaynak olması.

2. taracıyı olarak Arc browser kullanıyorum. Şu an MacOS'taki kadar stabil değil fakat tüm özellikler gelip stabil olduğunda çok güzel bir tarayıcı olacak.

Yapay zeka, yan sekmeler, aşırı az RAM kullanımı vs.
arama motoru değişebiliyor biliyorsun değil mi?

Güzel kardeşim bende sana diyorum ki Bing mi sağlayacak o yapay zekayı ve verimli kullanmayı? Edge'yi severim ama yapay zekası çöp, aşırı az RAM kullandığı bir noktayı da şahsen göremedim.

Ankara'da deniz olduğuna bile inandırabildiğim bir yapay zekayı şahsen ben kullanmam.

Güzel kardeşim bende sana diyorum ki Bing mi sağlayacak o yapay zekayı ve verimli kullanmayı? Edge'yi severim ama yapay zekası çöp, aşırı az RAM kullandığı bir noktayı da şahsen göremedim.
Co-Pilot'a çöp diyen, az RAM kullandığını görmedim diyeni ilk defa görüyorum.

İfadeler: 29
Opera'ya alıştıysan normal Opera kullanabilirsin. GX'e göre daha stabil.

Co-pilot'a çöp diyen, az RAM kullandığını görmedim diyeni ilk defa görüyorum.

Ankara'da deniz olduğuna ve hulk ın gerçek olduğuna inanan bir yapay zekayı ayrıca bunu önereni inan ki bende ilk defa görüyorum.

Edge size saygısı olmayan bir tarayıcıdır. Kullanmayın.

Firefox öneririm. Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama imkansız değildir. Alıştığınız zaman dönmek istemezsiniz.

Arayüzü Custom CSS'ler ile değiştirebiliyorsunuz. Mesela benim Firefox'um bu şekilde:

Bu şekilde isterseniz Edge, Chrome, Safari hatta Opera GX temaları da kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…