İnsanların Chrome'i bırakamama gibi bir durumu var. Kurulu düzen gibi bir şey. Dolayısıyla önerilme sayısı da fazla oluyor.
Bakınız, Türkiye'de en çok kullanılan tarayıcı açık ara farkla Chrome.

Millet Firefox'un değerini bilmediği için çok üzülüyorum.

Şu an Opera GX kullanıyorum. Yer imleri çubuğunda çok fazla öğem var. Şifreler de bir o kadar. Bunları hiçbir kayıp olmadan kolayca transfer edebileceğim bir tarayıcı ve bu işlemi nasıl yapacağımı söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hepsini dışarı aktarabilirsiniz browser ayarlarından.

Firefox, Floorp

Microsoft Bing mi sağlayacak daha verimli kullanmayı 🤡?

Chrome ya da Firefox kur. Ama firefox bir tık fazla ram tüketiyor .
Gayet iyi tarayıcı bu arada Edge, tek sorunu kapalı kaynak olması.

2. taracıyı olarak Arc browser kullanıyorum. Şu an MacOS'taki kadar stabil değil fakat tüm özellikler gelip stabil olduğunda çok güzel bir tarayıcı olacak.

Yapay zeka, yan sekmeler, aşırı az RAM kullanımı vs.
arama motoru değişebiliyor biliyorsun değil mi?

Güzel kardeşim bende sana diyorum ki Bing mi sağlayacak o yapay zekayı ve verimli kullanmayı? Edge'yi severim ama yapay zekası çöp, aşırı az RAM kullandığı bir noktayı da şahsen göremedim.

Ankara'da deniz olduğuna bile inandırabildiğim bir yapay zekayı şahsen ben kullanmam.

Güzel kardeşim bende sana diyorum ki Bing mi sağlayacak o yapay zekayı ve verimli kullanmayı? Edge'yi severim ama yapay zekası çöp, aşırı az RAM kullandığı bir noktayı da şahsen göremedim.
Co-Pilot'a çöp diyen, az RAM kullandığını görmedim diyeni ilk defa görüyorum.

Edge size saygısı olmayan bir tarayıcıdır. Kullanmayın.

Firefox öneririm. Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama imkansız değildir. Alıştığınız zaman dönmek istemezsiniz.

Arayüzü Custom CSS'ler ile değiştirebiliyorsunuz. Mesela benim Firefox'um bu şekilde:

1709310852629.webp

Bu şekilde isterseniz Edge, Chrome, Safari hatta Opera GX temaları da kurabilirsiniz.