grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Son zamanlarda bu konu aklıma takıldı. Aslında sistemim yeterli olduğu için hangisini kullanırsam kullanayım performans olarak bir sorun yaşamayacağım ama yine de en iyisini tercih etmek istiyorum.

Sizce hangi tarayıcıyı kullanmalıyım? Şu ana kadar hep Chrome kullanırdım, iki yıldır falan Edge kullanıyorum. Çoğu kişi Edge sevmiyor ve Firefox, Brave kullanan çok fazla kişi görüyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Masaustunde en kullanislisi ( bana gore tabii ) Edge. Chrome eklentileri kurulabiliyor, senkronizasyon suresi inanilmaz kisa, performans kotu degil. Mutlaka Privacy Badger, uBlock Origin ve The Great Suspender kurulu olmali. Boyle olunca inanilmaz az RAM tuketiyor.

Son zamanlarda bu konu aklıma takıldı. Aslında sistemim yeterli olduğu için hangisini kullanırsam kullanayım performans olarak bir sorun yaşamayacağım ama yine de en iyisini tercih etmek istiyorum.

Sizce hangi tarayıcıyı kullanmalıyım? Şu ana kadar hep Chrome kullanırdım, iki yıldır falan Edge kullanıyorum. Çoğu kişi Edge sevmiyor ve Firefox, Brave kullanan çok fazla kişi görüyorum. Tavsiyeleriniz neler?
Net firefox, Gesturefy vb tarayıcı deneyimim geliştiren eklentiler kullanıyorum. çok işime yarıyor.

Edge kullanıyorum. Windows ile uyumlu olması hoşuma gidiyor. Her şeyi aynı dükkandan almayı sevenlerden biri olarak PC'de Microsoft ürünlerini kullanırım. mac'te yüzüne bakmam, Safari, Numbers, Pages vs. kullanırım.