Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Opera GX filan kullanmayın. Opera'ya dair hiçbir şey kullanmayın mümkünse.Hızlı çalışan bir arama motoru arıyorum.
Şu an Opera kullanıyorum ama bence bilgisayarın hızına ayak uyduramıyor. Opera GX mesela bu konuda tatmin eder mi?
Zen Browser öneririm. İnanılmaz güzel bir browser. Onun dışında hafif bir şey isterseniz Helium veya Brave bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave.
yusufumm07
Üstün
Vivaldi tavsiye ederim, birçok özelleştirme imkanı mevcut.
Max Caulfield
Üstün
LibreWolf veya Helium Browser öneririm. Gizlilik odaklı tarayıcılardır. Opera ve Opera GX'ten de uzak durun.
Ethem Efe
Üstün
Vivaldi tavsiye ederim birçok özelleştirme imkanı mevcut.
Özelleştirme olarak iyi ama fazla bellek kaplıyor, ona benzer Zen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ömer_Yeter
Yetkin
Gizlilik açısından Firefox ve Brave öneriririm.
yusufumm07
Üstün
Zen'de yüklü ama pek hoşuma gitmedi. İşin garip tarafı, eski PC'de Windows 10'da daha az RAM yiyor Vivaldi.Özelleştirme olarak iyi ama fazla bellek kaplıyor, ona benzer Zen daha iyi olur diye düşünüyorum.
CBTSG23XrC1Z
Becerikli
Kim ne derse desin, Google Chrome en iyisi ve çok sade; diğer tarayıcılar acayip karmaşık geliyor bana. Eğer 8 GB RAM'iniz yoksa, kullanın Chrome geçin.
Bir de gizlilik muhabbeti yüzünden Google Chrome kullanmayan kişiler var ama sorsan YouTube kullanıyor, Gmail kullanıyor, tüm sosyal medya sitelerini kullanıyor ama Chrome kullanmayınca çok gizli oluyor, yersen.
Bir de gizlilik muhabbeti yüzünden Google Chrome kullanmayan kişiler var ama sorsan YouTube kullanıyor, Gmail kullanıyor, tüm sosyal medya sitelerini kullanıyor ama Chrome kullanmayınca çok gizli oluyor, yersen.
Yeni konular
-
-
-
-
BİM'e gelecek Monster Tulpar bilgisayar alınır mı?
- CanPatrioTic
-
-