Tarayıcı önerisi

Yer
Turkiye
Merhaba!

Kısaca durumdan bahsetmem gerekirse yaşadığım durum şu, zamanımın büyük çoğunluğu internette araştırma makale okuma vs ile geçiyor bu sebepten tarayıcılara karşı biraz aidiyet hissediyorum. En ufak hoşuma gitmeyen şeyde bir başka tarayıcıyı denemek istiyorum fakat hangisine geçersem geçeyim bir tarafı zıddıma gidiyor. Komik olan durum seçeneklerin belli başlı olması ama hangisiyle devam etmeliyim bilmiyorum.

Sekmelerimi klasörler halinde saklayabileceğim gerekirse simge boyutunda kenarda duracak şekilde ayarlayabileceğim, hızlı, mahremiyet her ne kadar artık yalan olsa da en azından buna dikkat eden, laptop kullanıcısı olduğum için batarya ömrümü yemeyecek bir tarayıcı arıyorum hangisini kullanmalıyım bu özellikler hangisinde var? +bundan önce Arc Browser'ı denemiştim işimi fazlasıyla görüyordu fakat son zamanlarda olan güvenlik açığı ve tarayıcının yavaşlığı beni bezdirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son günlerde çokça duyulan Zen Browser'ı deneyebilirsin bence. Firefox tabanlıdır.

Google Chrome neyine yetmiyor hocam

Firefox'un pil kullanımı nasıl peki? Yabancı Redditlerde fazla pil kullandığını okumuştum.

Son günlerde çokça duyulan Zen Browser'ı deneyebilirsin bence. Firefox tabanlıdır.
Açıkcası bende düşünüyorum Firefox tabanlı olmasından dolayı ama sanırım karar vermeden önce bir denemek gerekiyor, teşekkür ederim.

Google Chrome neyine yetmiyor hocam
Senelerdir tek bildiğim canımız kanımız Chrome olsa da artık hızı dışında tekrar bir ısınamadım epeydir kullanmıyorum. Bahsettiğim özelliklerde herhangi bir yenilikler eklendi mi peki Chrome'a?

Firefox forku olan Floorp ve Zen'e bakabilirsin. İkisi de çok şık. Yan sekmeler sayesinde dediğin simge işini rahat yaparsın ama pil tasarrufu konusunda emin değilim. O seninle ilgili daha çok. Bilgisayarı tasarruf moduna falan alman lazım markası neyse laptop kontrol panelinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zen'i deneyeceğim o halde teşekkür ederim. Edge üzerinde güç kullanımı ile ayarlar olmasından dolayı şu an kullanıyorum geçeceğim tarayıcıda da böyle bir özellik arıyordum. Laptopta normal pil ayarlarında devam edeceğim sanırım.

Edge öneriyorum. Hem optimize hem de pilde açık ara en iyi tarayıcı. Firefox da iyidir ama ram yönetimi Chromium'lara göre bir tık kötü ve pili çok çabuk sömürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…