- Makaleler
- 9
Brave. İlk baktığınız şey gizlilik ise Librewolf.
Hocam Vivaldiyi denedim touch pad ile kaydırma hareketlerini kullanamadım bir türlü sorun bende mi acaba?
Brave'i masaüstümde uzun süre kullandım bir süre sonra yavaşlama yaşadım tekrar dener miyim bilemedim yine de teşekkürler. Librewolf'u bu sıralar duymaya başladım sanırım ona da bakacağım. Bu tarayıcıların batarya kullanım testleri vs var mıdır peki verimlilik açısından?
Hocam bu tarayıcılarda bahsettiğim özellikle bulunuyor mu? Sekmeleri klasörleştirme gibi..
Chrome'un şu an gözümde tek artısı hızlı olması geçmeyi pek düşünmüyorum. Fazla eklenti sevmiyorum uBlock & deepL dışında eklenti veya tema bile fazla geliyor.Google Chrome. Kaynak tüketimi azdır, hızlıdır. Web mağazasından eklentiler ve temalar ekleyerek özelleştirip kullanışlı hale getirebilirsin.
Firefoxta tam olarak bu ekteki gibi bir klasör görünümü elde edebilir miyim peki? Birde sol tarafta bahsettiğiniz Tree Styles Tab sekmeleri tarayıcı kapatılıp açıldığında uyku modunda mı kalıyor tıklayana kadar?@Captain Frenchkiss Firefox ve Tree Styles Tab tam olarak aradığın şey. Brave'de dikey sekme var ama ağaç şeklinde alt alta sıralama yok diye biliyorum. Bir kaç video izleyerek Firefox'u çok güzel özelleştirebilirsin. Uğraşamam dersen Floorp'da entegre Tree Styles Tab var ama bildiğim kadarı ile tree sistemi tam çalışmıyor. Bence direkt Firefox kullanın.
Eki Görüntüle 89555
Edebilirsiniz. Tıklayana kadar uyku modunda kalıyor ayrıca. Eskiden bu temayı kullanıyordum ayrıca göz atabilirsiniz. Tree Styles Tab yerine Sideberry kullanmanız gerekiyor ama ikisi hemen hemen aynı eklenti tree özelliği var yine.Firefoxta tam olarak bu ekteki gibi bir klasör görünümü elde edebilir miyim peki?