Tarayıcı önerisi

Google Chrome. Kaynak tüketimi azdır, hızlıdır. Web mağazasından eklentiler ve temalar ekleyerek özelleştirip kullanışlı hale getirebilirsin.

Reklam ve izleyici engelleyiciler gibi gizlilik odaklı eklentiler sizin için önemliyse Firefox veya onun tabanlı tarayıcılar kullanmanızı öneriyorum.

Chrome manifest V3 kullanımını zorunlu hale getirdi. Haziran 2025'e kadar tarayıcılarda yüklü olan tüm eklentilerin fişi çekilecek. Hali hazırda hiçbir MV2 eklentiler yüklenemiyor. Diğer Chromium tabanlı tarayıcılar bir süre destek vereceklerini söylüyorlar ama o da nereye kadar.

Firefox'ta böyle bir endişe yok. Ayrıca bu tür eklentiler Firefox tarayıcıda çok daha verimli ve etkili sonuçlar veriyor.

@Captain Frenchkiss Firefox ve Tree Styles Tab tam olarak aradığın şey. Brave'de dikey sekme var ama ağaç şeklinde alt alta sıralama yok diye biliyorum. Bir kaç video izleyerek Firefox'u çok güzel özelleştirebilirsin. Uğraşamam dersen Floorp'da entegre Tree Styles Tab var ama bildiğim kadarı ile tree sistemi tam çalışmıyor. Bence direkt Firefox kullanın.

Hocam Vivaldiyi denedim touch pad ile kaydırma hareketlerini kullanamadım bir türlü sorun bende mi acaba?

Brave. İlk baktığınız şey gizlilik ise Librewolf.
Brave'i masaüstümde uzun süre kullandım bir süre sonra yavaşlama yaşadım tekrar dener miyim bilemedim yine de teşekkürler. Librewolf'u bu sıralar duymaya başladım sanırım ona da bakacağım. Bu tarayıcıların batarya kullanım testleri vs var mıdır peki verimlilik açısından?

Duck Duck Go veya Brave.
Hocam bu tarayıcılarda bahsettiğim özellikle bulunuyor mu? Sekmeleri klasörleştirme gibi..

Google Chrome. Kaynak tüketimi azdır, hızlıdır. Web mağazasından eklentiler ve temalar ekleyerek özelleştirip kullanışlı hale getirebilirsin.
Chrome'un şu an gözümde tek artısı hızlı olması geçmeyi pek düşünmüyorum. Fazla eklenti sevmiyorum uBlock & deepL dışında eklenti veya tema bile fazla geliyor.

Firefoxta tam olarak bu ekteki gibi bir klasör görünümü elde edebilir miyim peki? Birde sol tarafta bahsettiğiniz Tree Styles Tab sekmeleri tarayıcı kapatılıp açıldığında uyku modunda mı kalıyor tıklayana kadar?

Son düzenleme:
Firefoxta tam olarak bu ekteki gibi bir klasör görünümü elde edebilir miyim peki?
Edebilirsiniz. Tıklayana kadar uyku modunda kalıyor ayrıca. Eskiden bu temayı kullanıyordum ayrıca göz atabilirsiniz. Tree Styles Tab yerine Sideberry kullanmanız gerekiyor ama ikisi hemen hemen aynı eklenti tree özelliği var yine.

Bunu kullanmıştım ama pek beğenmemiştim yine göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…