Harici bir şey (tema) kurmayı pek düşünmüyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. 32 GB RAM mevcut sorun değil ama uzun vadede kötü olabilir.Chromium'a göre fazla kullanıyor ama aşırı fazla değil. Görünüşü hoşuna gitmiyor ise Firefox CSS kullanabilirsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Manifest V3 neden bu kadar abartılıyor anlamadım. Ublock origin lite var 1 kez denedim gayet iyi çalışıyor ayrica adguard da mv3 için uzantı gelistiriyor. Hangisi işini görüyorsa onu kullan. Ben Firefox ve ara sıra vivaldi kullanıyorum. Brave iyidir yerleşik reklam engelleyici yeterince iş görür ayrıca sistemim de en az ram kullanan tarayıcı
MV3 ile filtre ekleme sınırı getirildi. Ayrıca filtre kaynakları dinamik olarak güncellenemiyor. Filtrelerin güncellenmesi için eklentilerin güncellenmesi gerekiyor. Ve uBlock Origin Lite ile normal sürümü arasında devasa bir özellik farkı var. Kesinlikle MV2 eklentilerinin yerini tutamazlar.Manifest V3 neden bu kadar abartılıyor anlamadım. Ublock origin lite var 1 kez denedim gayet iyi çalışıyor ayrica adguard da mv3 için uzantı gelistiriyor. Hangisi işini görüyorsa onu kullan. Ben Firefox ve ara sıra vivaldi kullanıyorum. Brave iyidir yerleşik reklam engelleyici yeterince iş görür ayrıca sistemim de en az ram kullanan tarayıcı
V3 tam geçince anlaşılır. Şu anlık Google sert bir şekilde reklam engelleyici atlamaya çalışmıyor.Manifest V3 neden bu kadar abartılıyor anlamadım. Ublock origin lite var 1 kez denedim gayet iyi çalışıyor ayrica adguard da mv3 için uzantı gelistiriyor. Hangisi işini görüyorsa onu kullan. Ben Firefox ve ara sıra vivaldi kullanıyorum. Brave iyidir yerleşik reklam engelleyici yeterince iş görür ayrıca sistemim de en az ram kullanan tarayıcı
Evet kısıtlama olduğu doğru ancak günümüz de insanların büyük cogunlugu reklam engelleyicilerden bile haberdar değilken ublock origin lite gibi bir engelleyici iş görecektir. Elbette ublock origin kadar etkili olmayacak ama bunu dert eden adam zaten Firefox tabanlı bir tarayıcı kullanır. Filtre güncellemesi konusunda yanılıyorsun. Otomatik güncelleme devam edecek