22547

Gelişen
Tarayıcı oyunları oynuyor musunuz? İndirme yapmadan eğlenceli vakit geçirebileceğimiz çevrimiçi olması daha iyi olabilir. Örneklendirme olarak Habbo, Sanalika, Tanoth, Gartic, gibi gibi oyunları merak ediyorum varsa bildiğiniz ve oynadıklarınızdan bekliyorum :heyyo:

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bunu deneyimlemek isterim çok iyi anladım içeriğini. Gruplaşan kişiler yoktur umarım :lütfen:
Asla olmuyor, bu arada Türk çok yok haberin olsun. Bu arada ToS 2 ücretsiz gibi görünüyor ancak tam sürümünü satın almadan rahat oynayamazsın. Eğer tam sürümünü satın alırsan Better ToS 2 modunu kurmanı tavsiye ederim.

Asla olmuyor, bu arada Türk çok yok haberin olsun. Bu arada tos 2 ücretsiz gibi görünüyor ancak tam sürümünü satın almadan rahat oynayamazsın. Eğer tam sürümünü satın alırsan better tos 2 modunu kurmanı tavsiye ederim.

Kutlamak isterim:heyyo:. Pek önemli değil yabancılarla iletişim kuralım biraz da, tabii:şaşırmış: bu emoji gibi kalmazsak. Steam ve Epic Games'le görüntüledim ücretsiz olarak ama 2 platformdada hesabım yok satmıştım sebebi ise satın alma işlemi gerçekleştiremediğim için. Kredi kartından deniyorum olmuyor banka kartıdnan deniyorum satın alamıyorum o yüzden kullanmıyorum artık ve hesabım yok dediğim gibi, ondan tarayıcı oyunlarına göz gezdiriyorum şu anlık.

Rahat oynayamazsam bile deneyimlemek istiyorum. Ücretsiz olarak tarayıcıdan Town of Salem'e giriş yapabiliyorum.