Peki günlük mesela 4-5 oyun oynayamaz mıyım en kötü.Günlük oyun sınırı var diye biliyorum tam sürümünü almazsanız.

Peki günlük mesela 4-5 oyun oynayamaz mıyım en kötü.Günlük oyun sınırı var diye biliyorum tam sürümünü almazsanız.

Tam 5 diye biliyorum şansına.Peki günlük mesela 4-5 oyun oynayamaz mıyım en kötü.![]()

Ne kadar mekanikleri çok eski, saçma ve P2W olsa bile bitefight oynuyorum arada.
Eskiden efsane bir dönem vardı travian, ogame, darkorbit, bu oyunlar çok ciddi bir kullanıcı sayısına sahipti gerçekten.

Saygı duyuyoruz tabii. Mazi'de oynanılan oyunların tadı tuzu başkaydı yahu, ne yalan söyleyeyim keşke şu anda da sayısı olsa dönmek istediğim çokça böyle oyun var.![]()
Elbette öyle. işin sonuna baktığımız zaman şanslıymışız deneyimliyebilmişiz en azından zevki yaşayabilmişiz, çocukluğumuzu belkide bitirdi bazı oyunlar ama değdi be.Kendi kendilerini bitirdiler, tabii tarayıcı oyunculuğunun da bitmesini ön görenler direkt "ne kadar söğüşlersek o kadar iyidir." mantığına girdiler. Haksız da sayılmazlar sonuçta devrin bittiğini ön görenler bir şekilde bu işten para kazanmaları gerekiyordu. Yine de efsane dönemlerdi...
AhhÇok eskiden stardoll oynardım bazen girerim sarıyor gibi.