Makaveli26

Çalışkan
YouTube’da video izlerken anlık olarak bilgisayar takılıyor ve 2–3 saniye sonra düzeliyor. Videoyu tam ekran modunda izliyorum; takılıyor ama fareyi oynatabiliyorum. Alttaki video barı, takılma geçince geliyor. Aynı şekilde şu an buraya yazarken de yazıyorum, kilitleniyor; 2–3 saniye sonra yazdığımın hepsi geliyor. Opera, Edge ve Chrome’un hepsinde bu problem var. LoL’de de bir anda 60 FPS’ye düşer gibi kasıyor ama FPS’im 144. Alt+Tab atınca düzeliyor, pazarı açınca çizgiler çıkıyor; videosunu ekleyeceğim. İlk bilgisayarı topladığımda böyle bir problem yoktu. Driver’ı güncelledikten sonra bu ortaya çıktı. DDU ile sildim, eski driver ile devam ediyordum. 1 ay önce format attım ve Windows’un default olarak kurduğu 576.88 ile devam ediyorum.

Tertemiz bir Windows kurulumu yap daha sonra bırak tüm driverları Windows Update kendisi yüklesin. Windows Update driver yüklerken sakın sen hiçbir şekilde driver yükleme. Daha sonra Update işlerini bitirdiğinde, güncelsiniz yazısını gördükten sonra sadece ekran kartı ve anakartın uygulamasını falan yüklersin. Ses sürücüsü dahi kurma bırak update halletsin öyle diyeyim sana.

Benzerini ben de yaşıyordum bu şekilde çözdüm.