Çözüldü Tarayıcıda dolaşırken ekranda kara kara bir şeyler çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kacikkar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 731
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, çok sinirimi bozan bir problem var. Normal kullanımda hiç bir sıkıntı yok, ama iş internet tarayıcılarına gelince sağda solda kara kara şeyler belirip gidiyor arada bir. Çok rahatsız edici. Takıntı haline gelince daha daha siniriniz bozuluyor. Bunu yaşayan var mı?

Çözüm
Edge kullanıyorum. Ara sıra ekranda anlık siyah çizgiler çıkıp kayboluyordu, bazen yine siyah renkte kareye benzer garip şekiller de oluyor gibiydi. Ayarlardan "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırma kullanın" ayarını kapattığımda sorun çözüldü.
Bu konuyu inceleme şansınız var mı?

Tek bir tarayıcıda mı oluyor? Ben Microsoft Edge'de siyah ekran yaşıyordum 1 saniyeliğine. Donanım hızlandırmasını kapayınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ya da ekran kartı sorunu ama ekran kartı olması muhtemel. Donanımsal hzılandırma kapatıp denedin mi?
Denemedim fakat onu kapatınca da mouse'u aşağı yukarı kaydırdığımda ekranın ortalarında yırtılma oluyor. O daha da rahatsız edici olduğu için 3 dakika bile çekemedim o ayarla kullanmayı.

Tek bir tarayıcıda mı oluyor? Ben Microsoft Edge'de siyah ekran yaşıyordum 1 saniyeliğine. Donanım hızlandırmasını kapayınca düzeldi.
Bir çok tarayıcı kullandım. Edge'de Chrome'da Opera GX'de. Sorun devam ediyordu. Anlamadığım şey neden sadece tarayıcılarda oluyor bu sorun?

Genel bir sorun.
Sizde de mi oluyor? Ekran kartı ne sizin?

Monitör ya da ekran kartı sorunu ama ekran kartı olması muhtemel. Donanımsal hzılandırma kapatıp denedin mi?
Zannediyorsam, benim kuzenimin bilgisayarında da görmüştüm su sorunu. Aynı monitörü kullanıyoruz bir de. Ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Monitörde bir sorun olabilir ya da, genel çoğu kullanıcıda yaşanan bir sorun olabilir.

Monitör bilgisi vermek gerekir ise, tam hatırlamıyorum ne olduğunu fakat marka LG ve aynı şekle sahip gibiler emin olamıyorum.

Aynı özelliklere sahip. HDMI 75HZ FreeSync 1 Ms bir monitör.

Son düzenleme:

Edge ve Chrome'da oluyor. Bence NVIDIA kaynaklı sorun olmalı. Dizüstü bilgisayarı masaüstü olarak kullanıyorum harici ekranda yapıyor siyah lekeleri Intel ekran kartında böyle bir sorun yokken NVIDIA kartına geçtiği zaman yapıyor.

Bilgisayarı 1 aydan biraz fazla oldu daha alalı. Tarayıcılar hariç hiç bir şeyde sıkıntı çekmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…