Merhaba,
Google Chrome olsun, Edge olsun fark etmiyor. Her tarayıcıda aynı sorun mevcut. Sorun şu ki; bir sekme açık diyelim, o sekmeyi üstten çarpıya basıp kapattığımda görselde kırmızı ile işaretlediğim yerler kasarak kapanıyor.
Özellikle de o sekmede bir şey açıksa daha çok kasarak kapanıyor. Sekmenin kapanışında herhangi bir kasma, donma vs. yok ancak sadece işaretlediğim yer kasarak kapanıyor. Boş yeni sekmeler daha soft bir şekilde kapanıyor.
Sistem:
Google Chrome olsun, Edge olsun fark etmiyor. Her tarayıcıda aynı sorun mevcut. Sorun şu ki; bir sekme açık diyelim, o sekmeyi üstten çarpıya basıp kapattığımda görselde kırmızı ile işaretlediğim yerler kasarak kapanıyor.
Özellikle de o sekmede bir şey açıksa daha çok kasarak kapanıyor. Sekmenin kapanışında herhangi bir kasma, donma vs. yok ancak sadece işaretlediğim yer kasarak kapanıyor. Boş yeni sekmeler daha soft bir şekilde kapanıyor.
- Donanım hızlandırma açık ve kapalı denedim, fayda etmedi. Ki kapattığımda sayfalar bile kasıyor, o yüzden mecburen açık kullanıyorum.
- Windows 10 ve 11'de denedim, ikisinde de mevcut.
- Farklı tarayıcılar denendi, hepsinde sorun mevcut.
- RTX 3060 Ti yerine elimdeki eski RX 460'ı taktım, sorun ondan da kaynaklı değil.
- Sürücüleri silip farklı sürücü denedim ama yine aynı.
- RAM kullanımı, CPU ve GPU kullanımı da oldukça düşük, zorlayacak herhangi bir şey yok.
- Şu Google Flags bölümünden bazı ayarları açık/kapalı şeklinde de denedim.
Sistem:
- RTX 3060 Ti 8 GB
- R5 5500
- Gigabyte B450M K
- 2x8 3200 MHz RAM