hapless

Üyecik
Bugün Splitwire yükledim ve gayet düzgün çalışıyor. Ancak tarayıcı üzerinden GB-TB civarında büyük boyutlu bir dosya indirmeye çalıştığımda, indirme 800 MB-1 GB arasında duruyor, ardından donuyor ve yaklaşık 2 dakika sonra ağ hatası veriyor. Farklı bir tarayıcıda denedim, olmadı. Gizli sekmede denedim, yine olmadı. Başka bir bilgisayarda denedim (onda da Splitwire yüklü) fakat sorun yine aynı şekilde devam etti. Sizce sorunun kaynağı Splitwire olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bana karşı çıkanlar da olur da, SplitWire kullanmaya bence gerek yok. GoodbyeDPI + DNS over HTTPS kullanın. DoH bazılarınızda yavaş çalışıyorsa aşağıdaki konfigürasyonu kullanın. Yaklaşık 1 yıldır hiçbir sorun yaşamıyorum.

Kod:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo DNS zorlamasini kaldirmak icin Quad9 (9953) portuna yonlendiriliyor.
echo Bu batch dosyasini yonetici olarak calistirmaniz gerekiyor.
echo Sag Tik - Yonetici Olarak Calistir.
echo Eger yoneticiyseniz, devam etmek icin herhangi bir tusa basin.
pause.

sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"

rem BinPath parametresiyle Quad9 IP ve portu belirleniyor (9953)
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --set-ttl 5 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953 --dnsv6-addr 2620:fe::fe --dnsv6-port 9953" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Quad9 DNS (9.9.9.9:9953) uzerinden DNS zorlamasini kaldirir."
sc start "GoodbyeDPI"

POPD.

Not: Siz ttl değerini vs kendi konfigürasyonunuza göre değiştirin.

Bu arada bana karşı çıkanlar da olur da, SplitWire kullanmaya bence gerek yok. GoodbyeDPI + DNS over HTTPS kullanın. DoH bazılarınızda yavaş çalışıyorsa aşağıdaki konfigürasyonu kullanın. Yaklaşık 1 yıldır hiçbir sorun yaşamıyorum.

Kod:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo DNS zorlamasini kaldirmak icin Quad9 (9953) portuna yonlendiriliyor.
echo Bu batch dosyasini yonetici olarak calistirmaniz gerekiyor.
echo Sag Tik - Yonetici Olarak Calistir.
echo Eger yoneticiyseniz, devam etmek icin herhangi bir tusa basin.
pause.

sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"

rem BinPath parametresiyle Quad9 IP ve portu belirleniyor (9953)
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --set-ttl 5 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953 --dnsv6-addr 2620:fe::fe --dnsv6-port 9953" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Quad9 DNS (9.9.9.9:9953) uzerinden DNS zorlamasini kaldirir."
sc start "GoodbyeDPI"

POPD.

Not: Siz ttl değerini vs kendi konfigürasyonunuza göre değiştirin.
Splitwire biraz daha acemiler için, tıklayayım çalışsın diyenler için. Program iyi güzel ama ben de kullanmam mesela. DNS'i NextDNS'e emanet ederim ByeDPI çalıştırırım uygulamalarımı ByeDPI proxy adresine yönlendirir kullanırım.