Elbet bir gün. ☝️☝️(!)
Kesin bir cevabı olmayan bir soru. Kapalı kaynak olduğu için Nvidia'ya bağlısınız. Driver güncellemelerini bekleyin. Yapabileceğiniz pek bir şey yok. Ayrıca rapor edebilirsiniz çözmeleri için.

Paintten dün hazırladığım örneği göstereyim. Arkadaş bundan bahsediyor.

1717448468889.webp

Elbet bir gün. ☝️☝️(!)
Kesin bir cevabı olmayan bir soru. Kapalı kaynak olduğu için NVIDIA'ya bağlısınız. Driver güncellemelerini bekleyin. Yapabileceğiniz pek bir şey yok. Ayrıca rapor edebilirsiniz çözmeleri için.

Şey mi acaba özellikle YouTube'da video izlerken bir anda ekran donuyor siyah beyaz kareler geliyor gidiyor. Eğer o ise ben de yaşıyorum.

Benim eski ekran kartımda sorun varken yenisinde böyle bir şey yok.

Hayır o değil.

3 sistemim var üçünde de yaşıyorum hiç çözülmeyecek :D

Eki Görüntüle 53195

Evet hocam o tarz. Arada ghost ekran gibi diğer sekmeye geçerken eski sekmenin yarısı o sekmede oluyor sonra gidiyor.( sadece tarayıcılarda)

Eki Görüntüle 53195
Video izlerken böyle sorun yaşadım fakat YouTube de sayfasında gezinirken arada yukardaki arkadaşın bahsettiği sorunu yaşıyorum.

Evet hocam o tarz. Arada ghost ekran gibi diğer sekmeye geçerken eski sekmenin yarısı o sekmede oluyor sonra gidiyor.( sadece tarayıcılarda)
AMD GPU'da tarayıcılarda imleç sorunu yaşanıyor onuda kayıt defterinden çözüyorum.