3 ay önce Selfy ücretsiz 50 GB paketine geçmiştim ve bugün paketim bitti fakat başka bir tarifeye geçemiyorum, hiçbir şey çıkmıyor. İnternetten baktığım tarifeler de aşırı pahalı çıkıyor. Ben nasıl yeni tarifeye geçebilirim?
Tarife kısmından değil paket kısmından bakacaksınız hocam.
Mağaza -> paketler kısmındaki seçeneklerden birisini seçeceksiniz. Bakiye veya kredi kartı fark etmez fiks var o başka bir şey.
Ek olarak şu anda operatör değiştirebilirsiniz isterseniz Turkcell'de faturasıza daha uygun teklifler var. Bende TT kullanıyorum ay sonu değiştireceğim 1 ay zor dayandım.
Mağaza -> paketler kısmındaki seçeneklerden birisini seçeceksiniz. Bakiye veya kredi kartı fark etmez fiks var o başka bir şey.
Ek olarak şu anda operatör değiştirebilirsiniz isterseniz Turkcell'de faturasıza daha uygun teklifler var. Bende TT kullanıyorum ay sonu değiştireceğim 1 ay zor dayandım.
Hocam sabah bi kampanya çıktı önüme ama nereden çıktı bir daha bulamadım. 465 yerine 220 TL 12 ay taahhüt bende onayladım. Daha sonra bir SMS geldi yapmış olduğunuz bilmem kaç tarihli kampanya satın alma işlemine dair bir SMS geldi ama hiçbir şey değişmedi acaba hafta sonu diye mi anlayamadım.
Dediğiniz yerden paketlere baktım da aşırı pahalı bunlar neden böyle ki?
O zaman sizin faturalıya geçmiş olmanız gerek normalde ama satın alıma ilişkin SMS gönderilmez faturalı kampanyalarda. Telefonun falan yeniden başlatılması bir de soz yazıp SMS atmanız beklenir. Ama eğer böyle olmadıya paket bitene kadar bekleyin veya 4441500'ü arayın taahhüdünüz olup olmadığını sorun. Telekom mevcut müşteriyi (3 ay geçmiş müşteri) kazıklamaya biraz fazla hevesli diğerleri gibi. Örnek olması açısından ben geçen ay geçtim Türk Telekom'a paket fiyatları şu anda böyle. Şu anda Turkcell'de 20 GB 225₺, Vodafone'de 25 GB 175₺ telsiz kullanım dahil şekilde. Bende paketim bitince Turkcell'e geri geçeceğim çekim kalitesini beğenmediğim ve pili hızlı tükettiği için.
O zaman sizin faturalıya geçmiş olmanız gerek normalde ama satın alıma ilişkin SMS gönderilmez faturalı kampanyalarda. Telefonun falan yeniden başlatılması bir de soz yazıp SMS atmanız beklenir. Ama eğer böyle olmadıya paket bitene kadar bekleyin veya 4441500'ü arayın taahhüdünüz olup olmadığını sorun. Telekom mevcut müşteriyi (3 ay geçmiş müşteri) kazıklamaya biraz fazla hevesli diğerleri gibi. Örnek olması açısından ben geçen ay geçtim Türk Telekom'a paket fiyatları şu anda böyle. Şu anda Turkcell'de 20 GB 225₺, Vodafone'de 25 GB 175₺ telsiz kullanım dahil şekilde. Bende paketim bitince Turkcell'e geri geçeceğim çekim kalitesini beğenmediğim ve pili hızlı tükettiği için.
Aslında 26 sinda bitiyor yarın tekrar bakacağım ne olacak ama öncesinde Turkcell ve Vodafone'da kullandım çekim gücü ve hız olarak turk telekom turkcell kadar iyi hatta interneti çok az yiyor.
Aslında 26'sinda bitiyor yarın tekrar bakacağım ne olacak ama öncesinde Turkcell ve Vodafone'da kullandım çekim gücü ve hız olarak Türk Telekom Turkcell kadar iyi hatta interneti çok az yiyor.
Evet o konuda haklısınız ama tuhaf bir şekilde evin içinde bazen konuşulmayacak derecede düşüyor ve Türk Telekom çok hızlı pili tüketiyor ek olarak Turkcell ve Telekom fiyatları da şu anda bende hemen hemen aynı gözüküyor zaten 20GB'i istesem de bitiremiyorum o yüzden geri geçeceğim Turkcell'e.
Evet o konuda haklısınız ama tuhaf bir şekilde evin içinde bazen konuşulmayacak derecede düşüyor ve Türk Telekom çok hızlı pili tüketiyor ek olarak Turkcell ve Telekom fiyatları da şu anda bende hemen hemen aynı gözüküyor zaten 20GB'i istesem de bitiremiyorum o yüzden geri geçeceğim Turkcell'e.
Evet ikisi de aynı şekilde 3 ay sabit. 3 ay sonra daha pahalı paket sunuyorlar. Bu yüzden ben operatör değiştirip 1 ay sonra tekrar giriş yapıyorum Turkcell'e.
Bir de hocam ilk mesajı çözüm işaretlerseniz sevinirim teşekkürler.