Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Martinal

Uzman
3 ay önce Selfy ücretsiz 50 GB paketine geçmiştim ve bugün paketim bitti fakat başka bir tarifeye geçemiyorum, hiçbir şey çıkmıyor. İnternetten baktığım tarifeler de aşırı pahalı çıkıyor. Ben nasıl yeni tarifeye geçebilirim?

Screenshot_20260125_200435_Trk Telekom.webp

Çözüm
Tarife kısmından değil paket kısmından bakacaksınız hocam.

Mağaza -> paketler kısmındaki seçeneklerden birisini seçeceksiniz. Bakiye veya kredi kartı fark etmez fiks var o başka bir şey.

Ek olarak şu anda operatör değiştirebilirsiniz isterseniz Turkcell'de faturasıza daha uygun teklifler var. Bende TT kullanıyorum ay sonu değiştireceğim 1 ay zor dayandım.

Mağaza -> paketler kısmındaki seçeneklerden birisini seçeceksiniz. Bakiye veya kredi kartı fark etmez fiks var o başka bir şey.

Ek olarak şu anda operatör değiştirebilirsiniz isterseniz Turkcell'de faturasıza daha uygun teklifler var. Bende TT kullanıyorum ay sonu değiştireceğim 1 ay zor dayandım.

Çözüm

Hocam sabah bi kampanya çıktı önüme ama nereden çıktı bir daha bulamadım. 465 yerine 220 TL 12 ay taahhüt bende onayladım. Daha sonra bir SMS geldi yapmış olduğunuz bilmem kaç tarihli kampanya satın alma işlemine dair bir SMS geldi ama hiçbir şey değişmedi acaba hafta sonu diye mi anlayamadım.
Dediğiniz yerden paketlere baktım da aşırı pahalı bunlar neden böyle ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260125_203427_Trk Telekom.webp
    Screenshot_20260125_203427_Trk Telekom.webp
    409,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20260125_203430_Trk Telekom.webp
    Screenshot_20260125_203430_Trk Telekom.webp
    386,3 KB · Görüntüleme: 39
465 yerine 220 TL 12 ay taahhüt bende onayladım.

O zaman sizin faturalıya geçmiş olmanız gerek normalde ama satın alıma ilişkin SMS gönderilmez faturalı kampanyalarda. Telefonun falan yeniden başlatılması bir de soz yazıp SMS atmanız beklenir. Ama eğer böyle olmadıya paket bitene kadar bekleyin veya 4441500'ü arayın taahhüdünüz olup olmadığını sorun. Telekom mevcut müşteriyi (3 ay geçmiş müşteri) kazıklamaya biraz fazla hevesli diğerleri gibi. Örnek olması açısından ben geçen ay geçtim Türk Telekom'a paket fiyatları şu anda böyle. Şu anda Turkcell'de 20 GB 225₺, Vodafone'de 25 GB 175₺ telsiz kullanım dahil şekilde. Bende paketim bitince Turkcell'e geri geçeceğim çekim kalitesini beğenmediğim ve pili hızlı tükettiği için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-25-20-51-10-63_e82f30e287e98a347e36a7afcbd8a5f9.webp
    Screenshot_2026-01-25-20-51-10-63_e82f30e287e98a347e36a7afcbd8a5f9.webp
    556,8 KB · Görüntüleme: 42
O zaman sizin faturalıya geçmiş olmanız gerek normalde ama satın alıma ilişkin SMS gönderilmez faturalı kampanyalarda. Telefonun falan yeniden başlatılması bir de soz yazıp SMS atmanız beklenir. Ama eğer böyle olmadıya paket bitene kadar bekleyin veya 4441500'ü arayın taahhüdünüz olup olmadığını sorun. Telekom mevcut müşteriyi (3 ay geçmiş müşteri) kazıklamaya biraz fazla hevesli diğerleri gibi. Örnek olması açısından ben geçen ay geçtim Türk Telekom'a paket fiyatları şu anda böyle. Şu anda Turkcell'de 20 GB 225₺, Vodafone'de 25 GB 175₺ telsiz kullanım dahil şekilde. Bende paketim bitince Turkcell'e geri geçeceğim çekim kalitesini beğenmediğim ve pili hızlı tükettiği için.
Turkcell ve Vodafone fiyatları bende böyle değil, rica etsem atabilir misiniz?

Aslında 26 sinda bitiyor yarın tekrar bakacağım ne olacak ama öncesinde Turkcell ve Vodafone'da kullandım çekim gücü ve hız olarak turk telekom turkcell kadar iyi hatta interneti çok az yiyor.

Bu vodafone aylık ödeyerek devam ettirdiğimiz ana paket değil mi?

Aslında 26'sinda bitiyor yarın tekrar bakacağım ne olacak ama öncesinde Turkcell ve Vodafone'da kullandım çekim gücü ve hız olarak Türk Telekom Turkcell kadar iyi hatta interneti çok az yiyor.

Evet o konuda haklısınız ama tuhaf bir şekilde evin içinde bazen konuşulmayacak derecede düşüyor ve Türk Telekom çok hızlı pili tüketiyor ek olarak Turkcell ve Telekom fiyatları da şu anda bende hemen hemen aynı gözüküyor zaten 20GB'i istesem de bitiremiyorum o yüzden geri geçeceğim Turkcell'e.

Bu Vodafone aylık ödeyerek devam ettirdiğimiz ana paket değil mi?

İkisinde de her ay paketi manuel olarak tekrar almanız gerekiyor.

Evet o konuda haklısınız ama tuhaf bir şekilde evin içinde bazen konuşulmayacak derecede düşüyor ve Türk Telekom çok hızlı pili tüketiyor ek olarak Turkcell ve Telekom fiyatları da şu anda bende hemen hemen aynı gözüküyor zaten 20GB'i istesem de bitiremiyorum o yüzden geri geçeceğim Turkcell'e.
Turkcellin fiyatları sadece 3 ay sabit yazıyor

Turkcell'in fiyatları sadece 3 ay sabit yazıyor.

Evet ikisi de aynı şekilde 3 ay sabit. 3 ay sonra daha pahalı paket sunuyorlar. Bu yüzden ben operatör değiştirip 1 ay sonra tekrar giriş yapıyorum Turkcell'e.

Bir de hocam ilk mesajı çözüm işaretlerseniz sevinirim teşekkürler.