3 ay önce Selfy ücretsiz 50 GB paketine geçmiştim ve bugün paketim bitti fakat başka bir tarifeye geçemiyorum, hiçbir şey çıkmıyor. İnternetten baktığım tarifeler de aşırı pahalı çıkıyor. Ben nasıl yeni tarifeye geçebilirim?
Tarife kısmından değil paket kısmından bakacaksınız hocam.
Mağaza -> paketler kısmındaki seçeneklerden birisini seçeceksiniz. Bakiye veya kredi kartı fark etmez fiks var o başka bir şey.
Ek olarak şu anda operatör değiştirebilirsiniz isterseniz Turkcell'de faturasıza daha uygun teklifler var. Bende TT kullanıyorum ay sonu değiştireceğim 1 ay zor dayandım.
Evet ikisi de aynı şekilde 3 ay sabit. 3 ay sonra daha pahalı paket sunuyorlar. Bu yüzden ben operatör değiştirip 1 ay sonra tekrar giriş yapıyorum Turkcell'e.
Bir de hocam ilk mesajı çözüm işaretlerseniz sevinirim teşekkürler.
Bu normalde faturalı onay SMS'i ancak muhtemelen paket bitince taahhüdünüz başlayacak. Ben ilk başta SMS'i bana geldiği gibi zannetmişim ama durum farklıymış muhtemelen paketiniz bitince faturalıya geçirir ancak siz yine de bence 4441500'ü arayıp danışın.
Bu normalde faturalı onay SMS'i ancak muhtemelen paket bitince taahhüdünüz başlayacak. Ben ilk başta SMS'i bana geldiği gibi zannetmişim ama durum farklıymış muhtemelen paketiniz bitince faturalıya geçirir ancak siz yine de bence 4441500'ü arayıp danışın.