Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan olan ne?

Anakart hala aynı sitede satılıyor. ramleri de kolaylıkla bulabilirsin. sahte olan tek şeyi biliyorum. ama size sizin yöntemlerinizle saldırmayacağım. Çünkü ben görevimi tamamladım.
Aynen görevini tamamladın, hiçbir kaynak sunmayıp CPU-Z validation bile atmadın.

Yalan olan ne?

Anakart hala aynı sitede satılıyor. RAM'leri de kolaylıkla bulabilirsin. Sahte olan tek şeyi biliyorum. Ama size sizin yöntemlerinizle saldırmayacağım. Çünkü ben görevimi tamamladım.

Teknobiyotik her şeyi satıyor zaten, benim sistemim oradan, HDV diye aldığım anakart bana HVS olarak geldi, kutusunu atabilirim.

1753964890053.webp

Ayrıca sen bizi doğrudan tehdit ettin, ismimle dalga geçtin, "şeker kız" tarzı aşağılayıcı şekilde konuştun ve haklı olarak uyarı aldın. Bunun için neden ağlama gereği duydun? Burada moderasyon haklı değil miydi? Senin yediğin uyarıların katbekat fazlasını bizzat biz yedik zaten.

Teknobiyotik her şeyi satıyor zaten, benim sistemim oradan, HDV diye aldığım anakart bana HVS olarak geldi, kutusunu atabilirim.

Eki Görüntüle 168868
Evet tüm parçları bu siteden alırım genelde.

Sürekli yurt dışına özellikle Bulgaristan'a gidip geliyorum. Sayısız ssd aldım, ssd'leri nereden aldığımı hatırlamıyorum. Dediğim gibi ben görevimi tamamladım. Siz yazmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca profil banı olduğunu bilmene rağmen profilime mesaj attın ve ben cevap veremeyince "noldu verecek cevabın mı yok" tarzında aşağılayıcı konuşmaya devam ettim. Tekrar düşün, sence yediğin uyarıları hak etmedin mi?

Evet tüm parçları bu siteden alırım genelde.

Sürekli yurt dışına özellikle Bulgaristan'a gidip geliyorum. Sayısız SSD aldım, SSD'leri nereden aldığımı hatırlamıyorum. Dediğim gibi ben görevimi tamamladım. Siz yazmaya devam edebilirsiniz.

Görevini tamamladıysan ne mutlu sana lütfen yeşil foruma geri dön.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.