Anakart hala aynı sitede satılıyor. ramleri de kolaylıkla bulabilirsin. sahte olan tek şeyi biliyorum. ama size sizin yöntemlerinizle saldırmayacağım. Çünkü ben görevimi tamamladım.
Anakart hala aynı sitede satılıyor. RAM'leri de kolaylıkla bulabilirsin. Sahte olan tek şeyi biliyorum. Ama size sizin yöntemlerinizle saldırmayacağım. Çünkü ben görevimi tamamladım.
Ayrıca sen bizi doğrudan tehdit ettin, ismimle dalga geçtin, "şeker kız" tarzı aşağılayıcı şekilde konuştun ve haklı olarak uyarı aldın. Bunun için neden ağlama gereği duydun? Burada moderasyon haklı değil miydi? Senin yediğin uyarıların katbekat fazlasını bizzat biz yedik zaten.
Sürekli yurt dışına özellikle Bulgaristan'a gidip geliyorum. Sayısız ssd aldım, ssd'leri nereden aldığımı hatırlamıyorum. Dediğim gibi ben görevimi tamamladım. Siz yazmaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca profil banı olduğunu bilmene rağmen profilime mesaj attın ve ben cevap veremeyince "noldu verecek cevabın mı yok" tarzında aşağılayıcı konuşmaya devam ettim. Tekrar düşün, sence yediğin uyarıları hak etmedin mi?
Sürekli yurt dışına özellikle Bulgaristan'a gidip geliyorum. Sayısız SSD aldım, SSD'leri nereden aldığımı hatırlamıyorum. Dediğim gibi ben görevimi tamamladım. Siz yazmaya devam edebilirsiniz.