Detaylar
Kim cevapladı?Boş ver tarımı hocam gel senle bi' Ankara-İstanbul yapalım az kafan dağılsın. Çiftçi adamsın stresli iş.
Eki Görüntüle 5848Eki Görüntüle 5849Eki Görüntüle 5850
Acaba mod linki rica edebilir miyim bu güzelliğin?
Acaba mod linki rica edebilir miyim bu güzelliğin?![]()
Mercedes-Benz New Travego 16 SHD [1.49] | ETS2 mods
CHANGELOG _______________ Updated to 1.49 Compatible with Euro Truck Simulator 2 (1.49) version. -High model quality and textures -Realistic interior -Realistic engine and transmission values -Realistic engine Sound -Realistic retarder sound -The 7th camera and more, which is not included in the...
ets2.lt
Buyrun
Mercedes-Benz New Travego 16 SHD [1.49] | ETS2 mods
CHANGELOG _______________ Updated to 1.49 Compatible with Euro Truck Simulator 2 (1.49) version. -High model quality and textures -Realistic interior -Realistic engine and transmission values -Realistic engine Sound -Realistic retarder sound -The 7th camera and more, which is not included in the...ets2.lt
Buyrun![]()
Boş ver tarımı hocam gel senle bi' Ankara-İstanbul yapalım az kafan dağılsın. Çiftçi adamsın stresli iş.
Eki Görüntüle 5848Eki Görüntüle 5849Eki Görüntüle 5850
Hocam grafik modu falan kullanıyor musunuz?
Ben ultrada oynuyorum ama nedense bende bu kadar yüksek değil görüntü kalitesi.
Son düzenleme:
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. Kullanmıyorum, ultra ayarlarda çektim fotoğrafları.Hocam grafik modu falan kullanıyor musunuz?
Ben ultrada oynuyorum ama nedense bende bu kadar yüksek değil görüntü kalitesi
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın. Kullanmıyorum, Ultra ayarlarda çektim fotoğrafları.
Teşekkürler.