Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Başlıktaki gibi, biliyorum XenForo güncellemesi gelince düzeltilecek ancak şimdilik birkaç tanesi düzeltilebilir. Örneğin:

Siyah modda kutucuklar ortalanmalı. Yani örneğin konu listesi gibi yerler beyaz moddaki gibi küçültülmeli.
BEYAZ1.webp
SİYAH1.webp

Profildeki kapak fotoğrafının kalitesi düşüyor yükleyince, ona düzeltme gelmeli.

Ana fotoğraf:

8jaywiglc7q71.webp

Kapak fotoğrafı olarak:
Ekran Alıntısı.webp

Bazı kısımlar İngilizce, çok site yönetimini bilmiyorum ancak yönetim arayüzü varsa onlar düzeltilmeli. Örneğin: Tepkiler, mesajdaki butonlar, üye, yeni üye gibi roller vs. düzeltilmeli.

Ana menüdeki profil mesajları kısmındaki mesajlar daha küçük gösterilmeli, neredeyse tüm metin gösterilmeye çalışıyor. Ve de fotoğraflar gözükmemeli.

Uygulama simgesi değiştirilmeli, kısayol yapınca sadece mavi bir "t" gözüküyor.

Düşünceli, gülen ( :D ) ve beğenmedim gibi emojiler getirilmeli.

Konulardaki etiketler çoğaltılmalı. İnceleme, root, custom ROM gibi ekler gelebilir.

Kapak fotoğrafı kalitesi XenForo ile alakalı. Ona göre boyutlandırıyor. Boyutlandırdığı için kalite kaybı oluşuyor. Sunucu açısından iyi bir şey. Değiştirmenin anlamı yok.

Aslında konu sahibinin bahsettiği kalite düşmesi, orijinal fotoğrafın hedef çözünürlükten daha düşük bir çözünürlüğe sahip olmasından kaynaklı, değil mi? Yanlış görmüyorsam asıl fotoğraf 640x426 çözünürlüğüne sahip ve boyutları büyütmeye kalkınca doğal olarak kalite düşüşü yaşanıyor. Siz de "Boyutlandırdığı için kalite kaybı oluşuyor." diyerek onu da kastetmişsinizdir belki ama ek açıklama yapmak istedim.

Yani @Jack İşte, daha yüksek çözünürlüğe sahip bir görsel seçmeniz gerek. Şurada bahsedilen değerleri göz önünde bulundurun:
... large olan 1280x720, medium olan 640x360 oluyor.

Ben yüksek çözünürlükten düşük çözünürlüğe indirgenirken oluşan kayıptan bahsettim. Genişliği 1280 pikselden daha düşük bir görselden kaliteli olması beklenmez bence.

Genişliği 1280 pikselden daha düşük bir görselden kaliteli olması beklenmez bence.

Konuda "Ana fotoğraf" olarak gösterilen fotoğraf (640 piksel genişliğinde) kapak fotoğrafı olarak yüklenince kalitesinin düştüğü söylenmiş, ona yorum yapmıştım.