Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Başlıktaki gibi, biliyorum XenForo güncellemesi gelince düzeltilecek ancak şimdilik birkaç tanesi düzeltilebilir. Örneğin:

Siyah modda kutucuklar ortalanmalı. Yani örneğin konu listesi gibi yerler beyaz moddaki gibi küçültülmeli.
BEYAZ1.webp
SİYAH1.webp

Profildeki kapak fotoğrafının kalitesi düşüyor yükleyince, ona düzeltme gelmeli.

Ana fotoğraf:

8jaywiglc7q71.webp

Kapak fotoğrafı olarak:
Ekran Alıntısı.webp

Bazı kısımlar İngilizce, çok site yönetimini bilmiyorum ancak yönetim arayüzü varsa onlar düzeltilmeli. Örneğin: Tepkiler, mesajdaki butonlar, üye, yeni üye gibi roller vs. düzeltilmeli.

Ana menüdeki profil mesajları kısmındaki mesajlar daha küçük gösterilmeli, neredeyse tüm metin gösterilmeye çalışıyor. Ve de fotoğraflar gözükmemeli.

Uygulama simgesi değiştirilmeli, kısayol yapınca sadece mavi bir "t" gözüküyor.

Düşünceli, gülen ( :D ) ve beğenmedim gibi emojiler getirilmeli.

Konulardaki etiketler çoğaltılmalı. İnceleme, root, custom ROM gibi ekler gelebilir.

Forumun daha rütbeleri bile belirlenmedi, zamanla olacak. Bu kısa sürede forum açmak bile başarı, ilerleyen zamanda tasarımdan logoya değişir her şey.
Zamanla olacağını biliyorum hocam, tasarım önerileri zamanla geliştirilebilir ki bu ana düzeltilmesi gereken şeyleri kapsıyor. Yani yeni açılmaması hazırlıklara başlamamak için sebep değil :)

Forumun daha rütbeleri bile belirlenmedi, zamanla olacak. Bu kısa sürede forum açmak bile başarı, ilerleyen zamanda tasarımdan logoya değişir her şey.
Aynen öyle, geçmişte olduğu gibi yine @Recep Baltaş biz üyelerin önerilerini dikkate alacak ve forumu bu yönde şekillendirecektir. Önerileriniz, istekleriniz yerine ulaşır emin olun.

Zamanla olacağını biliyorum hocam, tasarım önerileri zamanla geliştirilebilir ki bu ana düzeltilmesi gereken şeyleri kapsıyor. Yani yeni açılmaması hazırlıklara başlamamak için sebep değil :)
Başlamışlardır çoktan, öyle pat diye olmaz çoğu şey. İlerleyen günlerde hep birlikte görürüz yenilikleri.

Sizin çözünürlük yüksek galiba, 720P çözünürlüklerde sorun çıkıyor. Ve hala büyük gibi duruyor ancak SS olduğundan tam bir yorum yapamam.
Çözünürlük yüksek evet, bende bi' kısmını kestim sadece yanlar bayağı bomboş. Büyük ihtimalle şu relative ayarlama işi çalışmıyor dediğiniz gibi.

Genişlik farlı tema ile alakalı. XenForo varsayılanı 1200px (ekranınızdaki piksel sayısı ile birebir aynı şey değil) iken kullanılan koyu temanın varsayılanı 1400px. Technopat ikisini de 1200 olarak kullanıyor. O yüzden temalar arası fark görülmüyor. Enes'e aynı olmasının daha iyi olacağını düşündüğümü söylediğimde temanın orijinalliğini değiştirmek istemediğini söyledi. AMOLED temayı kullanmıyorum ve buraya yazmak için bakmayacağım. İki temadan birinden türetilerek üretilmiştir. Türetileninki kaç ise onunki de odur.

Kapak fotoğrafı kalitesi XenForo ile alakalı. Ona göre boyutlandırıyor. Boyutlandırdığı için kalite kaybı oluşuyor. Sunucu açısından iyi bir şey. Değiştirmenin anlamı yok. 2 boyut var. m (medium) ve l (large). Large olan profilde, medium olan member tooltip'te [üye önizlemesi(?)] kullanılıyor. 3840x2160 piksel olan bir görsel seçtiğimde large olan 1280x720, medium olan 640x360 oluyor. Yüksekliği baz alınıyordur diye düşünüyorum.

İngilizce kısımlar zamanla düzeltilir, konusu açıldı. Lütfen linkleri söyleyip durmayın. Linkler kullanıcı deneyiminin ana parçası değildir.

Diğerlerinden de genel olarak bahsedildi.