Nathenneil

Becerikli
Merhaba.

Razer Blackwidow V4 Pro'yu almayı düşünüyordum green switch blue switch ile neredeyse aynı diye fakat kronik sorunları var mış sanırım çift basma gibi.

Siyah bilek destekli mavi switch %100 şeklinde klavye önerileriniz var mıdır? Sesli olması sorun değil, görünüşü BlackWidow V4 Pro gibi duran malzeme kalitesi sağlam sorunsuz olan kolayca önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Razer Blackwidow V4 Pro'yu almayı düşünüyordum Green Switch blue Switch ile neredeyse aynı diye fakat kronik sorunları var mış sanırım çift basma gibi.

Siyah bilek destekli mavi Switch %100 şeklinde klavye önerileriniz var mıdır? Sesli olması sorun değil, görünüşü Black Widow V4 Pro gibi duran malzeme kalitesi sağlam sorunsuz olan kolayca önerir misiniz?

Kendim plower modelini kullanıyorum 1 yıldır herhangi bir sorun çıkartmadı. Razer'ın verdiği hissiyatı ve kaliteyi vermeyebilir ama bir şans verilebilecek bir model olduğunu düşünüyorum.

Kendim plower modelini kullanıyorum 1 yıldır herhangi bir sorun çıkartmadı. Razer'ın verdiği hissiyatı ve kaliteyi vermeyebilir ama bir şans verilebilecek bir model olduğunu düşünüyorum.

İnceleyeceğim hocam biraz malzeme kalitesi tabii fiyata göre duruyor ama bakacağım başka öneriniz varsa atabilirsiniz.

Ben V4 Pro kullanıyorum 1 buçuk yıldır, bir sorun yaşamadım henüz. Bütçeniz yetiyorsa bu klavye aslında çok iyi.

Nereden aldınız? Hocam bazı yorumları gördüm de yok çift tıklama sorunu filan vs. diyorlardı bir de Türkçe Q klavye versiyonunu almak istiyorum nerede bulabilirim gördüklerim İngilizce klavyeydi hep.

Bende sarı switch US olan var. Sarı switch olanından bulamazsan diğerleri ses yapar. Bunda click sesi hiç yok, sadece tuşlara ne kadar sert basarsan o kadar plastik tuş sesi oluyor. Yumuşak ve sessiz. Eğer ses çıkarmasın istiyorsanız sarı switch bakın. Ben Türkçe Q olanı hiç görmedim.