HP, aralarından en sade ve şık olanı. Ondan sonra da LOQ. LOQ'ta üstteki kamera çıkıntısı ve yön tuşlarının diğer tuşlarla hizalı olmaması göze hitap etmiyor. Masaüstünde de RGB'yi pek sevmeyen biri olarak laptop da hiç yakıştıramıyorum. Tabii burada yazdığım hepsi kişisel fikrim.
Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
HP Victus en iyisi TUF kullanıcısı olarak söylüyorum.
LOQ en iyisi, TUF da aralarından en kötüsü.
@470 TUF kötü bir laptop değil. Sadece menteşe - ekran kısmı rahatsız edici şahsi görüşümde.
Kötü demek istemedim bende zaten demek istediğim tasarımı gayet güzel Lenovo serisine göre.
Bu sizin şahsi görüşünüz, tıpkı benimki gibi. Onun için bir şey diyemiyorum. TUF A15 alan arkadaşım Lenovo'nun tasarımını çok beğenmiyor.Kötü demek istemedim bende zaten demek istediğim tasarımı gayet güzel Lenovo serisine göre.
Ama aynı arkadaş grubundan ben de dahil 3 LOQ kullanıcısı da dediğimi destekliyor.
LOQ'da kullanılan klavye modeli Lenovo'nun genelinde yok. Ben de TUF A15'teki tuş modellemelerini beğenmiyorum. F serisinde de A serisinde de takımlar benzer ve yıllarca kullanılıyor. Hala alan varsa seveni var demektirLenovo tam tersine bende 12 yıllık emektar B570e modeli var tuş tasarımı hiç de değişmemiş hala aynı.
O tuş tasarımı lenovonun satış noktalarindan biri.Katılmıyorum. TUF serisinin tasarımı gayet de iyi. Lenovo tam tersine bende 12 yıllık emektar B570e modeli var tuş tasarımı hiç de değişmemiş hala aynı.
- Makaleler
- 1
Şüphesiz Nitro 16. Çünkü sahibiyim ve çok yakışıklı.
@pesimist34 Ne? Kişisel görüşümü soruyor.
Bir şey demedim, sadece çok yakışıklı kısmı birazcık arada bıraktı.Şüphesiz Nitro 16. Çünkü sahibiyim ve çok yakışıklı.
Özellik anlamında fena değil ama, özellikle kullanan bir arkadaşım ekranının çok iyi olduğunu söylemişti ama iade etti cihazını fabrikasyon hatalı çıktığı için.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Game Garaj diye ayırmaya gerek yok ikisi de MSİ üretimi. Sık ve sadelik olarak LOQ serisini beğenirim özellikle arkasındaki yazı ve açma tuşu lakin tasarım harikası olarak bana göre MSİ iyi iş çıkarıyor. Genel olarak en beğendiğim ise Legion 9 Pro mühendislik harikasıdır ve buz mavisi Legion 7i'de efsanedir. Victus aslında sade ama şu yan açıklıklarını hiç sevmiyorum çok kötü gözüküyor. Ayriyetten Beyaz Alienware laptoplar da mükemmel ötesi duruyor onlar da tasarım olarak mükemmeller ama onlar oylamaya tabii değil sonuçta orta segment konuşuyoruz. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Talent
Uzman
Bir şey demedim, sadece çok yakışıklı kısmı birazcık arada bıraktı.
Özellik anlamında fena değil ama, özellikle kullanan bir arkadaşım ekranının çok iyi olduğunu söylemişti ama iade etti cihazını fabrikasyon hatalı çıktığı için.
Bir kişinin yaşadığı sorunu herkese yansitmak doğru değil. Her bilgisayardan olabilecek sorunlar bunlar. Burada insanlar tasarımsal acidan begenilerini sunuyor, sorunlari başka konuda tartisabiliriz
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347