Yer
Trabzon
İyi Sosyaller arkadaşlar,

Ailem fındık dolayısıyla köye gitti, yaklaşık 3-4 ay orada kalacaklar. Evde Mi Box kullanıyoruz. Şimdi ona çok alıştılar, YouTube vs. takılıyorlardı. Köyde internet olmadığı için canları çok sıkılıyor. Bunlara taşınabilir internet almak istiyorum ama hangisi alınır nereden alınır bilmiyorum.

Önerilerinize açığım.

Superbox (kotasız paket var mı bilmiyorum) ve Telekom'un Magnet'i var (15Mbps'ye kadar hız ve sınırsız kota mevcut fakat bulunduğun adreste herhangi bir internet altyapısı olmaması lazımmış sanırım) benim bildiğim kadarıyla, başka varsa bilen arkadaşlar paylaşır ama Telekom eğer uygunsa ve o köyde çekiyorsa mantıklı gibi taahhütsüz de veriliyor diye biliyorum ama ek ücretleri sorman lazım.

Öneriden ziyade çekim gücü iyi olan operatörü tespit edip ona göre hareket etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Farklı yerlerde mükemmel olan sizin köyünüzde rezalet olabilir.

Şöyle ki operatörlerin hepsi çekiyor çekim gücünde herhangi bir problem yok. Tabii Turkcell olsa daha iyi olur.

Orada altyapı kaça kadar kaldırıyor?
Altyapı yok ki :D.

Superbox (kotasız paket var mı bilmiyorum) ve Telekom'un Magnet'i var (15Mbps'ye kadar hız ve sınırsız kota mevcut fakat bulunduğun adreste herhangi bir internet altyapısı olmaması lazımmış sanırım) benim bildiğim kadarıyla, başka varsa bilen arkadaşlar paylaşır ama Telekom eğer uygunsa ve o köyde çekiyorsa mantıklı gibi taahhütsüz de veriliyor diye biliyorum ama ek ücretleri sorman lazım.

Bu telefona tanımlanan bir internet mi? Yoksa modem tipi bir cihaz mı?

Altyapı sorgu yapsan?
En kötü telefon kablosu da mı yok?

Altyapı yoktur eminim. Çünkü toprak eski bir yol elektrik olduğuna şükrediyoruz :D.

Yani ben şöyle bir şey arıyorum. Tabii böyle bir şey var mı onu bilmiyorum. Modem gibi kutuyu koyacağım (interneti mobil verisinden mi alır orasını bilmiyorum). Wi-Fi'ya bağlanacağım.

Son düzenleme:
Altyapı yoktur eminim. Çünkü toprak eski bir yol elektrik olduğuna şükrediyoruz :D.

Yani ben şöyle bir şey arıyorum. Tabii böyle bir şey var mı onu bilmiyorum. Modem gibi kutuyu koyacağım (interneti mobil verisinden mi alır orasını bilmiyorum). Wi-Fi'ya bağlanacağım.
Supebox aralarında en popüler olanı fakat Vodafone'un RedBox'ına falan bakmanı öneririm. Fiyatlar çok uçuk önceden söyleyeyim