Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Türk Telekom yazan cihaz GPON. Kiralama ile aldıysan telekoma iade et. Kendin satın aldıysan al çıkarken yanına. Fiber kabloyu çıkarırken dikkatli ol. Hatta zarar verme ihtimalin var optik mantığıyla çalıştığı için. Çıkarırken kabloyu kırarsan fiber ışık geri yansıyarak hattı bozabiliyor diye biliyorum.
fenerlimuhendis
Uzman
Dairenin fiber sonlandırma kutusu olma ihtimali yüksek. Dairenin fiber sonlandırma kutusuysa alma onu.
DogancanYr
Başarılı
Evin içinde ise sök, dışarıda ise sökme.
fenerlimuhendis
Uzman
Türk Telekom yazan cihaz GPON. Kiralama ile aldıysan telekoma iade et. Kendin satın aldıysan al çıkarken yanına. Fiber kabloyu çıkarırken dikkatli ol. Hatta zarar verme ihtimalin var optik mantığıyla çalıştığı için. Çıkarırken kabloyu kırarsan fiber ışık geri yansıyarak hattı bozabiliyor diye biliyorum.
vada
Uzman
Türk Telekom yazan cihaz GPON. Kiralama ile aldıysan telekoma iade et. Kendin satın aldıysan al çıkarken yanına.
Evet kira mevzuu vardı. İade etmek yerine ucretini odeyerek modemi almıştım. Bunu da söküp alacağım o halde. Teşekkürler.
fenerlimuhendis
Uzman
Modemin kiralaması ile GPON cihazının kiralaması ayrı ayrı benim bildiğim.Evet kira mevzuu vardı. İade etmek yerine ucretini odeyerek modemi almıştım. Bunu da söküp alacağım o halde. Teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy