Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Tatil bölgelerinden kasıt antalya gibi yazlık şehirlerde komi vs. mi?Arkadaşlar bu yaz tatil bölgelerinde yatılı çalışmak istiyorum hem de meslek edinmiş olmak istiyorum. Daha önce böyle çalışmış olan var mı? Kolaylıklarından zorluklarından bahseder misiniz?
MRT2351
Üyecik
Evet genelde komilik işi oluyor.Tatil bölgelerinden kasıt antalya gibi yazlık şehirlerde komi vs. mi?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Dostum bence bir yakının varsa orada kal işin bitene kadar. Benim abimin arkadaşı baya korkmuştu elemanların birisi yüzünden. Adam kapıyı kilitlemişti. Çok korktuğunu duymuştum.Arkadaşlar bu yaz tatil bölgelerinde yatılı çalışmak istiyorum hem de meslek edinmiş olmak istiyorum. Daha önce böyle çalışmış olan var mı? Kolaylıklarından zorluklarından bahseder misiniz?
Antalya/alanya kısmında çalıştım. Tatiller aşırı zevkli geçiyordu ancak problem şurda başlıyor. Öyle bir yerde kalıyordumki eşek bağlasan durmaz. 3 oda 12 kişi ve aşırı iğrenç insanlarla aşırı kirli bir yerde. İş zaten saçma sapan ve başka işlerin kitlendiği tarzdandı. Yanii ne çıkacağını bilmem ama kötü diye tahmin ederim. Tanıdığın birinin yanına gidebilirsen iyi olur.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Lojmanların çoğu öyle zaten.Antalya/alanya kısmında çalıştım. Tatiller aşırı zevkli geçiyordu ancak problem şurda başlıyor. Öyle bir yerde kalıyordumki eşek bağlasan durmaz. 3 oda 12 kişi ve aşırı iğrenç insanlarla aşırı kirli bir yerde. İş zaten saçma sapan ve başka işlerin kitlendiği tarzdandı. Yanii ne çıkacağını bilmem ama kötü diye tahmin ederim. Tanıdığın birinin yanına gidebilirsen iyi olur.
Abim lüks bir otelde çalışıyordu. Onun lojman 2 kişilik cidden iyi odalardı.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Yani lojmancıya da bağlı bu işler. Adam ne kadar iyiyse odalarda o kadar iyi oluyor.Abim lüks bir otelde çalışıyordu. Onun lojman 2 kişilik cidden iyi odalardı.
MRT2351
Üyecik
01 adanadaki gibi yatakta şişlenmeyiz değil mi xDDostum bence bir yakının varsa orada kal işin bitene kadar. Benim abimin arkadaşı baya korkmuştu elemanların birisi yüzünden. Adam kapıyı kilitlemişti. Çok korktuğunu duymuştum.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Her şey olabilir.