Eskiden meslek sahibi olamayan hırtolar dolmuşcu, taksici oluyor diyorduk ya, şimdi onlara yeni bir meslek terörizmi daha çıktı: Kuryecilik.
Gerçekten bu mesleği, meslekleri layığıyla yerine getirip, evine temiz para götürüp de kurallara uyana lafımız yok, kimsenin işine de laf söylemiyoruz.
Küfür edersem dava açar diye küfür etmeyeceğim ama bu onun bunun çocuğunu herkes görsün istiyorum ya. Hayatta en nefret ettiğim insan profillerinden biridir.
Yalnız başına gebersin istiyorum. Hatta kanun koyucu ben olsam bunu Gulag'a yollardım...
Kuryelerin millete o kadar sen üniversite de okudun ama bak ben bu kadar kazanıyorum diye trip atıp, sonra en ufak yağmur ve kışta şikayet edip Instagram'ya falan atması beni çok uyuz ediyor. Ulan zaten en sıparişe ihtiyacın olduğu zamanlar bu zamanlar, sanki bunlarla dalga geçmek için sipariş veriyor millet. Trafikte şeritten şeride vın diye geçip milletin başını ayrı kendi başlarını ayrı belaya sokuyorlar sonra. Yayaya yeşil yanarken ayağım bandajda yavaş geçerken, geç lan artık diyenine bile denk geldim.
Vay arkadaş, gerçekten insanın nutku tutuluyor. Biz dışarıdan yemek söylerken hijyenik gelsin, sıcak olsun diye bin tane detay kovalıyoruz. Emeğiyle, yağmuruyla, çamuruyla dürüstçe paket taşıyan binlerce adamın adını da böyle vizyonsuzlar yüzünden lekeliyorlar ya, en çok ona yanıyorum. Müşterinin midesini bulandırmak bir yana, o güveni yerle bir etmek resmen karakter yoksunluğu.
Bu arkadaşın acilen o motorun anahtarını teslim edip kendine vitrin yalayıcı olarak yeni bir kariyer bakması lazım.
Küfür edersem dava açar diye küfür etmeyeceğim ama bu onun bunun çocuğunu herkes görsün istiyorum ya. Hayatta en nefret ettiğim insan profillerinden biridir.
Yalnız başına gebersin istiyorum. Hatta kanun koyucu ben olsam bunu Gulag'a yollardım...
Her insan bir değil böyle psilikler de var neyse ki teknoloji var fark etmiş sayesinde şansından olsa gerek böyle pislikler aramızda yaşıyor istesek de istemesek de dikkatli olmak gerek olabildiğimiz kadar.