Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Kral olmadan krallar gibi yasiyor sayende. Tebrik ederim. Buda benim kucuk kizim.Telefon çok eski olduğu için kameram kötü ama atayım yine de
Eki Görüntüle 269539
Eki Görüntüle 269540
Eki Görüntüle 269541
Son düzenleyen: Moderatör:
cansux 27
Becerikli
Umarım bulursunuz kedinizi çok tatlıymış.Kral olmadan krallar gibi yasiyor sayende. Tebrik ederim. Buda benim kucuk kizim.Gelince isiricam yanaklarindan.
Eki Görüntüle 269552
Aşırı bir asaleti var. Şırnaşma huyu yok kesinlikle. Yatagimin ustunde kendini yalama diy3 bagiriyor peder ona anliyor ve geliyor koltugun ustunde kendini temizlemeye basliyor. Yatagima alinca basini koluma koyar uyur. Fakst suan tüy degistirme vakti o yuzden yatagima alamiyorum. Bakimi asiri zor. 1 ay once yikamak zorunda kaldim her yere girip ciktigi icin. Yikanmaktan nefret ediyor. Ne zaman banyonun onunden gecsek cildiriyor yikayacagimi dusunuyor onu.
cansux 27
Becerikli
Bende tavşanı eve alamıyorum gerçekten çok tüy döküyor bahçede bakıyorum biraz titizim o konuda çok sevsemde tavşanımı tüy işinden hiç haz etmiyorum tavşan olduğu için kulübede bakabiliyorum zaten ama kediyi kafeste tutamayız eve almamız gerekir o yüzden kedi sahiplenmedim tüy dökmeyen çıplak kediler varmış onlarsa bi garip duruyodu. Seni tanıyorsa alışkınsa gelir sanırım ama köy ortamı bi tık tehlikeli onun için bence.Aşırı bir asaleti var. Şırnaşma huyu yok kesinlikle. Yatagimin ustunde kendini yalama diy3 bagiriyor peder ona anliyor ve geliyor koltugun ustunde kendini temizlemeye basliyor. Yatagima alinca basini koluma koyar uyur. Fakst suan tüy degistirme vakti o yuzden yatagima alamiyorum. Bakimi asiri zor. 1 ay once yikamak zorunda kaldim her yere girip ciktigi icin. Yikanmaktan nefret ediyor. Ne zaman banyonun onunden gecsek cildiriyor yikayacagimi dusunuyor onu.Umarim gelir cok endiseleniyorum.
![]()
Dogdugu andan beri hybrid yasami var fare avliyor, kus avliyor. Eve getiriyor bazen beni beslemek icin.Bende tavşanı eve alamıyorum gerçekten çok tüy döküyor bahçede bakıyorum biraz titizim o konuda çok sevsemde tavşanımı tüy işinden hiç haz etmiyorum tavşan olduğu için kulübede bakabiliyorum zaten ama kediyi kafeste tutamayız eve almamız gerekir o yüzden kedi sahiplenmedim tüy dökmeyen çıplak kediler varmış onlarsa bi garip duruyodu. Seni tanıyorsa alışkınsa gelir sanırım ama köy ortamı bi tık tehlikeli onun için bence.
Allah bağışlasın çok tatlı.
Tüy olayı uzaktan gözüktüğü kadar titizlik bozucu bir şey değil. İşin içine girmeden öyle geliyor fakat kedilerimin tüylerine ölürüm şu an. Annem evi günde 5 defa temizleyen mentalde biri olmasına rağmen çok kolay uyum sağladı.Bende tavşanı eve alamıyorum gerçekten çok tüy döküyor bahçede bakıyorum biraz titizim o konuda çok sevsemde tavşanımı tüy işinden hiç haz etmiyorum tavşan olduğu için kulübede bakabiliyorum zaten ama kediyi kafeste tutamayız eve almamız gerekir o yüzden kedi sahiplenmedim tüy dökmeyen çıplak kediler varmış onlarsa bi garip duruyodu. Seni tanıyorsa alışkınsa gelir sanırım ama köy ortamı bi tık tehlikeli onun için bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
cansux 27
Becerikli
Yani emin olamıyorum sonuçta evde yerde bi kıl bile görsem sinirleniyorum alıyorum atıyorum. Deneyeceğim yinede ilerde.Allah bağışlasın çok tatlı.
Tüy olayı uzaktan gözüktüğü kadar titizlik bozucu bir şey değil. İşin içine girmeden öyle geliyor fakat kedilerimin tüylerine ölürüm şu an. Annem evi günde 5 defa temizleyen mentalde biri olmasına rağmen çok kolay uyum sağladı.
Remus Lupin 63
Üstün
- Makaleler
- 1
Her fotoğrafta yayık yatıyor niyese.
Evet zorlayıcı gelebilir ama hayata bakış açınız değişir ve bir canlının hayatını kurtarmış olursunuz. Öneririm. Tavşana da selamlar.Yani emin olamıyorum sonuçta evde yerde bi kıl bile görsem sinirleniyorum alıyorum atıyorum. Deneyeceğim yinede ilerde.