Tavsiye ettiğim oyunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tavsiye
Çok fazla oyun yazmışsın ya. Yazdıklarının hepsini bitirdin mi; yoksa beğendiğin ama bitirmediğin oyunları da mı dahil ettin?

Emeğinize sağlık bu arada ancak Konudan bağımsız 9070 XT ile hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ve sürücü ile ilgili sıkıntı yaşadınız mı?

Emeğinize sağlık bu arada ancak Konudan bağımsız 9070 XT ile hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ve sürücü ile ilgili sıkıntı yaşadınız mı?

Hocam bütün oyunları 2K'da ayarlayabileceğim en yüksek ayarlarda oynuyorum. En düşük FPS'i Senuas Saga 2 verdi o da 90 altına düşmüyor. Genelde 150FPS+. Sürücüler ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım hiç. Sadece Silent Hill 2'de rastgele çöküyordu onun da ekran kartıyla ilgili olduğuna dair bir şey yok.

Silent hill 2'nin kendisi bozuk.

SW oynamışsın fakat SW BF2 listede yok. Hayatımda gördüğüm en iyi oyunlardan birisi. Kesinlikle öneriyorum. O kadar hile olduğu halde insanın oynayası geliyor. Bir de DbD sevdiğin için Propnight'ı deneyebilirsin. DbD çakması az oynamıştım farklılık olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…