Tavsiye ettiğim oyunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tavsiye
Hocam Watch Dogs 2'yi sevdiniz mi? Ben ilk oyununu parayla aldım ve pişmanım beklentimi karşılamadı.

Hocam Watch Dogs 2'yi sevdiniz mi? Ben ilk oyununu parayla aldım ve pişmanım beklentimi karşılamadı.
En sevdiğim oyunlarda olduğuna göre.

Serinin en iyi oyunu şahsen. Ben serinin hastası olduğum için 1 ve Legion'u da seviyorum. Ama 2'yi kesinlikle oynamalısınız. Ubisoft yaptığı nadir güzel işlerden.

1. Valorant
  2. Need for Speed Unbound
  3. Fortnite
  4. Genshin Impact
  5. F1 22
  6. The Last of Us Part II
  7. Payday 3
  8. PUBG
  9. Cities Skylines 2
  10. Battlefield 2042
Bu oyunları gördükten sonra listeyi ciddiye almakta zorlandım ama bu oyunları görmezden gelirsek, iyi bir liste.

Son düzenleme:
Bu oyunları gördükten sonra listeyi ciddiye almakta zorlandım ama bu oyunları görmezden gelirsek, iyi bir liste.
Saygı duyuyorum...

Cyberpunk'ı 3. kez bitirdim dolu dolu bir şekilde ve kesinlikle ilk 3 benim için değişti.

1. RDR 2
2. Cyberpunk 2077
3. Watch Dogs 2

Son düzenleme:

Kralsın sen dostum. Bana da artık içlerinden beğendiklerimi istek listeme atıp indirim beklemek düşer.

2023'te üniversite okurken GTX1650 laptop aldım. O güne kadar ilk defa bilgisayarım oldu, önceden de oyun videoları izliyordum ama "hikayeli oyun" kavramına GTA5 dışında pek hakim değildim. Laptopu aldığım ilk yıl online oyunlar ve GTA5 hikayesini oynadım. Zaman geçtikçe tek başıma oynamaktan daha çok zevk aldım. TLOU Part1, God Of War bitirdim. Daha sonra Witcher 3, Mafia 1 DE, ve RDR2 bitirdim. Artık online oyun hiç oynamıyorum. Oyun çağına biraz geç girdim ama olsun.

Dying Light 1 Following'i oynamadan diğer oyunlara dalmışsın. Dead Island oynayıp Following'i oynamamak garip onun dışında The Long Dark, LOTR oyunları ve Baldurs Gate 3 gibi başyapıtlar da var ki özellikle BG3 oyun dünyasına çağ atlatan oyun. Residen Evil 4'ün eski versiyonunu oynadıysan da o tarafına da helal olsun diyorum çocukken oynadıysan çocukluğun iyi geçmiş demektir.

Hepsi de güzel oyunlar harbiden. Tabii oyna(ya)madığımız nice güzel oyunlar vardır. Benim de sıralamam şöyle; 1-RDR2 - 2-Cyberpunk 2077 - 3- Metro Exodus. Bu oyunların atmosferini çok seviyorum. Korku ve souls oyunlarını oynayamıyorum maalesef ama izlemesi keyifli.

Online olanlardan r6X, CS2, BF1, arada da kuzenlerle LoL (10 yılımı sömürdü 2024'te emekli oldum) bunları oynamayı seviyorum özellikle oynayacak arkadaş bulunca daha da keyifli oluyor. Valorant'ı ne kadar beceremesem de sırf sohbetim için kahrımı çeken kuzenlerim ve arkadaşlarım size de selam olsun

RDR2'ye tekrar başladım bu sefer PC'de oynuyorum. 2K ayarlarda akıyor gidiyor bir de OLED monitörüm olaydı ah ah. RDR2 bitince Cyberpunk'a geçeceğim tekrar, sonrasında Death Stranding 1 ve Detroit oynamayı planlıyorum. Tüm bunları kısa sürede bitirebilirsem Watch Dogs 2'ye de bakacağım mutlaka (hatta RDR2 bitince öne çekeceğim WG2'yi) siz böyle anlatınca iştahım kabardı (Türkçe yama varsa o şekilde oynayacağım çünkü ingilizcem zayıf çok hızlı çeviri yapamıyorum, eskiye göre iyiyim ama ona da şükür). PC'yi de satmaktan vazgeçince artık güzel oyunlar bizi bekler. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…