Solcuya laf yokta sağcı takip edenin bir klaslığı olacağını sanmıyorum. Hem sağcı hem solcu takip ederse klas seviyesi aynı seviye de kalır bana göre. Birbirlerini nötrlüyorlar çünkü.
En azından ülke de medyanın yapamadığı şeyi yapıyorlar, tabi objektif olmayacak şekilde. En azından bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Şimdi siz Solcu Gazete'yi takip edenin aklından şüphe ettiğiniz için kimsenin takibi bırakmasını düşünmüyorsunuzduz umarım.
Solcuya laf yokta sağcı takip edenin bir klaslığı olacağını sanmıyorum. Hem sağcı hem solcu takip ederse klas seviyesi aynı seviye de kalır bana göre. Birbirlerini nötrlüyorlar çünkü.
Hayir iki tarafi dinlemek utanilacak bir sey degil. Akli olan oyle yapar zaten. Solculari ya da sagcilari dinlemek istiyorsan gercekten o fikir dogrultusunda paylasim yapan sayfalara yonelebilirsin. Bu iki sayfa kitle olusturabilmek icin sag sol ismini kullaniyor. Amaclari belli.
Hayir iki tarafi dinlemek utanilacak bir şey degil. Akli olan oyle yapar zaten. Solculari ya da sagcilari dinlemek istiyorsan gercekten o fikir dogrultusunda paylasim yapan sayfalara yonelebilirsin. Bu iki sayfa kitle olusturabilmek icin sag sol ismini kullaniyor. Amaclari belli.
Hayır, bir görüş neden havalı olsun ki? Sağcı gibi hükümet yanlısı değil en azından. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Sağcı napıyor? Sizin, bizim vergilerimizi yiyor.
Hayır, bir görüş neden havalı olsun ki? Sağcı gibi hükümet yanlısı değil en azından. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Sağcı ne yapıyor? Sizin, bizim vergilerimizi yiyor.