Solcuya laf yokta sağcı takip edenin bir klaslığı olacağını sanmıyorum. Hem sağcı hem solcu takip ederse klas seviyesi aynı seviye de kalır bana göre. Birbirlerini nötrlüyorlar çünkü.
Solcuya laf yok muo_O. Solcu Gazete'yi takip edenin aklından şüphe ederim.

Solcuya laf yok muo_O. Solcu Gazete'yi takip edenin aklından şüphe ederim.
En azından ülke de medyanın yapamadığı şeyi yapıyorlar, tabi objektif olmayacak şekilde. En azından bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Şimdi siz Solcu Gazete'yi takip edenin aklından şüphe ettiğiniz için kimsenin takibi bırakmasını düşünmüyorsunuzduz umarım.

Solcuya laf yokta sağcı takip edenin bir klaslığı olacağını sanmıyorum. Hem sağcı hem solcu takip ederse klas seviyesi aynı seviye de kalır bana göre. Birbirlerini nötrlüyorlar çünkü.

Doğru solcu olmak çok havali değil mi?

Solcuya laf yok muo_o. Solcu Gazete'yi takip edenin aklından şüphe ederim.

Harbiden bazı bildiğim haberleri sadece sol taraf için paylaşıyor tam içeriklerini anlatmıyorlar çoğu haberde.

Utanilacak bir hareketi klas bir hareketmis gibi soylemen komikmis.

Neden sen kavgada iki tarafıda dinleyince utanılacak bir şey mi oluyor?

Son düzenleme:
Neden sen kavgada iki tarafıda dinleyince utanılacak bir şey mi oluyor?
Hayir iki tarafi dinlemek utanilacak bir sey degil. Akli olan oyle yapar zaten. Solculari ya da sagcilari dinlemek istiyorsan gercekten o fikir dogrultusunda paylasim yapan sayfalara yonelebilirsin. Bu iki sayfa kitle olusturabilmek icin sag sol ismini kullaniyor. Amaclari belli.

Hayir iki tarafi dinlemek utanilacak bir şey degil. Akli olan oyle yapar zaten. Solculari ya da sagcilari dinlemek istiyorsan gercekten o fikir dogrultusunda paylasim yapan sayfalara yonelebilirsin. Bu iki sayfa kitle olusturabilmek icin sag sol ismini kullaniyor. Amaclari belli.

1 tane tarafsız haber yapan var mı? Bence yok.

“Haber sayfalarina” nazaran daha dogrucu paylasim yapan profiller var. En azindan taraf fark etmeksizin kotuye kotu deme cesaretini gosterebiliyorlar.

Hocam bildiğiniz varsa söyleyin takip edelim.

Hayır, bir görüş neden havalı olsun ki? Sağcı gibi hükümet yanlısı değil en azından. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Sağcı ne yapıyor? Sizin, bizim vergilerimizi yiyor.

Solcuda demirtaş yancısı çok bir farkları yok.