Tavuk yerken derisini çıkarıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devrimci Kedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Doğru bilinenin aksine tavuk, paketinden çıkarıldığı zaman yıkanmaz. Çünkü eğer o tavuk bakteriliyse ve sen onu yıkarsan, o bakteriyi tüm mutfağa yaymış olursun.

E bütün tavuğun da hazırlanışının çok hijyenik olduğu söylenemez. Hele ki denetimler bu kadar yetersizken. O tavuklar üreticiden tüketiciye gelene kadar ne pis koşullarda yetişiyor, bilmek istemezsin.

Ayrıca deri, besin kalitesi olarak da önemli bir kısmı yağdan oluşur. Belki miden onu sindirebiliyor ama o yağlar birikiyor vücudunda, unutma.

Ben hiç yemem.

Sayende artik derisini cikaracağım komple. Ayrica benim tavuklarim vardi koyde bakiyordum. Organik tavuklar onlarda da oluyor mu?

Sonuçta biz de insanız. Eğer öğrendiklerimize göre hayatımıza yön verecek olsaydık emin olun su içemezdik.

Haşlama ise çıkarırım. Izgara veya mangalsa zaten çıtır çıtır olacağından çıkarmıyorum. Aslında bu tavuğun paketindeki temizliği ve şekliyle de alakalı. Bazen paketlenmiş tavukların tüyleri çok iyi temizlenmemiş oluyor ve tüylerinin dipleri derisinde kalmış olabiliyor o zaman derinin hiçbir şansı yok. Ya kedilere gidecek ya da çöpe maalesef. Kötü olansa biz bu ürünleri alırken gramajı deriyle birlikte tartılmış oluyor. Yani para verdiğimiz şeyi çöpe atıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…