flamegoinhigh

Çalışkan
Tayland'a gideceğim ve monitör ve PS5 DualSense alma gibi bir fikrim var. Duyduğuma göre ASUS, Samsung, Dell, Sony tarzı markaların ürünleri çok çok ucuza bulunabiliyormuş. 4K, minimum 180Hz, 0.5 ms, pivot ve minimum 27” maximum 32” monitör almayı düşünüyorum. OLED fikrim de var. Bana ölü piksel veya görüntüyle ilgili sorunları olmayacak sağlam modeller lazım. Bu konuda fikriniz veya öneriniz nedir?

Not: 1000 dolar civarına PS5 DualSense ve monitör bulmaya çalışacağım ve monitörü genellikle PS5 için kullanacağım, bilgisayarım 2K standartlarını destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DualSense kullanıyorum, kesinlikle alınır. Bulabilirseniz Odyssey G6 OLED önerebilirim.

Bahsettiğiniz modeli inceledim, çok hoşuma gitsede 4K'ya çıkabilen daha üst düzey bir monitör işimi daha iyi görür, belirttiğim gibi PS5 için alabileceğim max görüntü kalitesini almak istiyorum, ayrıyeten DualSense'in normali elimde var. Sizce Edge modeli nasıl?

Bahsettiğiniz modeli inceledim, çok hoşuma gitsede 4K'ya çıkabilen daha üst düzey bir monitör işimi daha iyi görür, belirttiğim gibi PS5 için alabileceğim max görüntü kalitesini almak istiyorum,
Geç PS5'i, Pro bile sadece 2-3 özel oyunu native 4K anca oynatıyor. O yüzden pek de önemli değil. Önceliğiniz OLED olsun.
ayrıyeten DualSense'in normali elimde var. Sizce Edge modeli nasıl?
Her ne kadar iyi olsa da fiyatını haketmiyor. Drift sorunu için yedek stick modülleri oluyor mesela ama onların da fiyatı 3300 TL'den başlıyor. Neredeyse DualSense parası :D.

Geç PS5'i, Pro bile sadece 2-3 özel oyunu native 4K anca oynatıyor. O yüzden pek de önemli değil. Önceliğiniz OLED olsun.

Tamamdır o zaman, 2K OLED bir monitör arayışına gireceğim lakin bir sorum var bana 0 sorun yaratacak bir model lazım ve geçtiğimiz aylarda Samsung'un panellerinde bazı sorunlar oluşabildiğini okudum, diğer markalar için öneriniz var mı?

Her ne kadar iyi olsa da fiyatını hak etmiyor. Drift sorunu için yedek stick modülleri oluyor mesela ama onların da fiyatı 3300 TL'den başlıyor. Neredeyse DualSense parası :D.

Anladım :D o zaman klasikten şaşmayacağım farklı bir renkte DualSense alacağım, fiyatlara baktığımda 2.550 baht civarında gezdiğini gördüm cidden çok uygun.