Taylor Swift'in hiçbir zaman bir efsane olamayacağını düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flakko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 941
  • Etiketler Etiketler
    müzik

Adı üstünde POPüler müzik. Sadece 1 ay dayanır sonra kimsenin aklında kalmaz, hortlaması içinse bir yeteneksizin remix yapması gerekir ki (?) TikTok gibi Çin çan çon platformlarda patlasın sonra da millet 1 ay (?) yine dinlesin. (Dediğim şey aşırı mantıksızdı ama neyse)

Popüler kültür ile alıp gidiyor ya. Spotify'da 2. sırada şu an. Çoğu şarkısı da milyarlar dinlenmiş. Ben açıkçası bazı şarkıları dışında diğer şarkılarını sevemiyorum nedense.

Popüler kültür ile alıp gidiyor ya. Spotify'da 2. sırada şu an. Çoğu şarkısı da milyarlar dinlenmiş.

Hocam milyarlarca dinlenen şarkıların büyük kısmı iyi ama aralarında çöp olanlarda var. Çoğu kişi hepsini iyi sanıyor sırf dinlenmiş diye.

Popüler kültür ile alıp gidiyor ya. Spotify'da 2. sırada şu an. Çoğu şarkısı da milyarlar dinlenmiş.
Apple Music'de boyna yılın şarkıcısı diye önüme çıkması yok mu ıyy.

Hocam işte fan kitlesi milyonlar olunca dinlenme ve satışlar çok iyi ama onlar fan olduğu için kötü bir şey göremiyorlar.
Profiline ''Taylor's version'' yazan 13'lük kızlar bu yorumu beğenmedi.

Hocam milyarlarca dinlenen şarkıların büyük kısmı iyi ama aralarında çöp olanlarda var. Çoğu kişi hepsini iyi sanıyor sırf dinlenmiş diye.

Şarkıları bana da basit ve özensiz geliyor nedense. (Yani hep aynıymış gibi) Tamam bazı şarkıları güzel ama bundan çok daha güzel söz ve altyapı yapanlar dolu piyasa. İyi işlerine tabii ki bir şey diyemem ama şişirilmiş bir balon olarak görüyorum ben.

Son düzenleme:
Bazı güzel müzikleri var ama o kadar, efsane olacak tarafı yok, kitlesi toksik.
Sonuçta pop yapıyor.

Sürekli aynı prodüktörü kullanınca üretkenliği gitmiş valla yalan yok.
En son 10 sene önce Taylor dinlerdim, inan pop müzikle ilgili hiçbir şeyi takip etmiyorum. Kimmiş ki prodüktör?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…