Pop müziğin kendisi çoğunlukla kötü zaten. Tamamen popüler kültürden oluşuyor ve pop dinleyen insanların çoğu ne dinledigini bile bilmiyor. 400 şarkılık müzik listem var ve toplasan içinde 10 tane pop müzik yoktur. İnsanin ne dinleyeceğini bilmesi lazım.

Adı üstünde POPüler müzik. Sadece 1 ay dayanır sonra kimsenin aklında kalmaz, hortlaması içinse bir yeteneksizin remix yapması gerekir ki (?) TikTok gibi Çin çan çon platformlarda patlasın sonra da millet 1 ay (?) yine dinlesin. (Dediğim şey aşırı mantıksızdı ama neyse)

Popüler kültür ile alıp gidiyor ya. Spotify'da 2. sırada şu an. Çoğu şarkısı da milyarlar dinlenmiş. Ben açıkçası bazı şarkıları dışında diğer şarkılarını sevemiyorum nedense.

Hocam milyarlarca dinlenen şarkıların büyük kısmı iyi ama aralarında çöp olanlarda var. Çoğu kişi hepsini iyi sanıyor sırf dinlenmiş diye.

Şarkıları bana da basit ve özensiz geliyor nedense. (Yani hep aynıymış gibi) Tamam bazı şarkıları güzel ama bundan çok daha güzel söz ve altyapı yapanlar dolu piyasa. İyi işlerine tabii ki bir şey diyemem ama şişirilmiş bir balon olarak görüyorum ben.

Son düzenleme: