- Makaleler
- 6
Video görüntüleri.
TBMM tutanağı.
TBMM tutanağı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu şey değişecek söyleyince?Söylenecek çok şey var ama bunu AKP ye oy verenlere söylemek lazım.(özellikle emeklilere)
Oy verenler dusunsun umurumda degil. Illaki bu devran oyle veya boyle degisecek. Olan gencligimize oldu. 18-31 yas araligim yok. Hep yoksullukla gunu kurtarmakla gecti. Olurda bir gun duzluge cikarsam iyi para kazanmaya baslarsam asla af etmiyecegim bunlara destek verenleri. 18 yasindaydim yine çalışıyorduk bir halta yaramiodu 2025 yilindayiz bu sefer iş yok. Hiç yok. Oldugu zamanda asgari ucret teklif ediyor utanmazlar. Asgari ucretle ben nasıl kendime ait ev tutup hayatimi devam ettirebilirim? AKP'ye gore yetiyor bu maas herhalde. Artık bir seyler almayi biraktik yeter ki maasimiz olsun, gunu kurtaralim kafasindayim. Lüxü unuttuk bitti gitti. Aile'den bri seyler yoksa ayvayı yediniz benim gibi. Yapacak bir şey yok artık. Bu ekonomik durumda 10 yil duzlecegini sanmiyorum bu kafayla.
Ayrica bu faizle ve dovizle ilgili bir seyler daha yazardim ama gerek yok. Değmez.
Bizim ev yok mesela. Cocuklugumda da peder kredi borcu oderdi surekli. Sülük akrabalarina kredileri cekti cekti verdi hepsi ev, araba sahibi simdi kendisi evsiz evi yok. Ve hala akillanmadi.İşte hocam oy verenler düşünsün olmuyor maalesef. Bize de giriyor bu durum. Aileden miras yoksa çok zor cidden. Evi arabası olmayana Allah kolaylık versin cidden.