Sosyal medya ne atmak istiyorsa onu.

Hesaplarına bloke atıyorsun, farklı bir şahsın telefonundan yaptığı eylem tespit edilirse o şahsa da para cezası kesiyorsun bitiyor.

Bunların kafa yapısı tam olarak bu. Onu yasaklayalım da oradaki kötü niyetli insanlar puf diye ortadan yok olsun. Discord kapanınca pedofililer yok mu oldu? Suçlularla ilgileneceklerine platform yasaklıyorlar.

P*dofilliler yok olmadı ama eskisi kadar rahat hareket edemez oldular. Çoğu sunucu patladı, kalanlar kendi içinde takılıyor. Küçük yaştaki bireylerin erişmesi oldukça zorlaştı ve aileler bu konuda daha hassas oldu. Evet tam olarak çözülmedi ancak Türkiye endeksli yaptırımları baz alırsak yeterince iyi sonuç verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pedofililer yok olmadı ama eskisi kadar rahat hareket edemez oldular. Çoğu sunucu patladı, kalanlar kendi içinde takılıyor. Küçük yaştaki bireylerin erişmesi oldukça zorlaştı ve aileler bu konuda daha hassas oldu. Evet tam olarak çözülmedi ancak Türkiye endeksli yaptırımları baz alırsak yeterince iyi sonuç verdi.
Umarım aynısını kullandığınız, sizin için önemli olan bir platforma yaparlar.

Oyunların "Türk aile yapısına" uygunluğunu denetleyeceği konuşulan kurumun başındaki insan.

Umarım aynısını kullandığınız, sizin için önemli olan bir platforma yaparlar.

Zamanında Discord kullandım, Steam'den oyun oynuyorum ve son olarak günde yarım saat forumlarda takılıyorum. Hayır Instagram'ım yok. Bu nefret söyleminin altındaki dopamin açlığını anlayabiliyorum ancak emin ol sosyal medyayı komple bırakınca çok daha iyi bir insan oluyorsun.

Madem bu iş bu kadar basit suçlunun cezasını kesip de öyle çözsek?
Evet tam olarak çözülmedi ancak Türkiye endeksli yaptırımları baz alırsak yeterince iyi sonuç verdi.

Burada da bahsettiğim gibi, Türkiye'de alınan kararları baz alırsak doğruluğu makul denebilecek seviyede. Tabii ki en iyisinin bu olmadığının ben de farkındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarına bloke atıyorsun, farklı bir şahsın telefonundan yaptığı eylem tespit edilirse o şahsa da para cezası kesiyorsun bitiyor.

Pedofililer yok olmadı ama eskisi kadar rahat hareket edemez oldular. Çoğu sunucu patladı, kalanlar kendi içinde takılıyor. Küçük yaştaki bireylerin erişmesi oldukça zorlaştı ve aileler bu konuda daha hassas oldu. Evet tam olarak çözülmedi ancak Türkiye endeksli yaptırımları baz alırsak yeterince iyi sonuç verdi.

Hukuk biliyor muyduk acaba? Başkasına ceza kesersen, suçun şahsiliği ilkesini ortadan kaldırmış olursun. İşlemediğin bir cinayetten dolayı sırf cinayeti işleyenin amcası olduğun için 2 yıl da senin yatman gibi bir şey bu söylediğin. Kişi saniyeler içinde yeni bir mail ve VPN ile globalden hesap açabilir. Sen sadece yerel erişimi engellersin, suça niyetli olanı değil. Arkadaşının telefonundan bir tweet attı diye o arkadaşına ceza kesemezsin. Belki onun haberi yoktu?

Discord kapandı diye suç bitmedi, sadece senin göremeyeceğin, devletin sızamayacağı daha karanlık daha uçtan uca şifreli platformlara kaydılar.

Sen yeterince suç işlememişsin biraz daha insanın hayatını mahvet öyle gel. (!)

İçinde kötü niyetli insan olan tüm platformları kapatalım o zaman. Madem iyi bir karar. Ne kaldı? Sayar mısın?

Arkadaşın mantığıyla bıçakla cinayetler işleniyor diye tüm meyve bıçaklarını kaldırmamız lazım, domatesi de elimizle yeriz artık. Çok güzel örnek verdim :D😁