İnceleme konusunda bir tecrübem yok. Neleri yapmamı istersen yaparım.
Tecrubenin olmasi gerekmiyor ki? Ne hissediyorsan yazacaksin. Nesi hosuna gitti nesi hosuna gitmedi. Netlik gibi, blurlanma gibi konulara deginebilirsin mesela. Teknik kisimdan bir kac sey yazabilirsin. Meselsa %60 parlaklik gun boyu yeterli fazlasiyla hic %60 parlakligin ustune cikma geregi duymadim gibi. Cunku 600 nit bir paneli var.

1785439373638.webp

Şu görüntünün beni rahatsız edebileceğinden korkuyorum. Her pikselin çevresinde ışık sızması var.

Dakika 5:09

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş geçmiştim diğer yorumları görünce iptal ettim hocam.
Icine sinmeyen seyler icin iyi yapmissin hocam ama unutma. MiniLed olmayan paneller bunun kadar siyahi siyah göstermez. 50 bin liralik IPS panel alirsin ancak o zaman tertemiz bir görüntün olur. Bu seferde OLED fiyati vermis olursun. Sahsen OLED asla istemiyorum Mavi isik yogunlugundan dolayi.

Icine sinmeyen seyler icin iyi yapmissin hocam ama unutma. Miniled olmayan paneller bunun kadar siyahi siyah göstermez. 50 bin liralik IPS panel alirsin ancak o zaman tertemiz bir görüntün olur. Bu sefer de OLED fiyati vermis olursun. Sahsen OLED asla istemiyorum mavi isik yogunlugundan dolayi.

Yani şu an 300 Hz kullanıyorum bu saatten sonra yükseltmeye giderim yani biraz da mantıklı geldi FPS oyunları oynadığım için siyah aramıyorum hocam :)

Yani şu an 300 Hz kullanıyorum bu saatten sonra yükseltmeye giderim yani biraz da mantıklı geldi FPS oyunları oynadığım için siyah aramıyorum hocam :)
Anladim. Zaten seni 300Hz asagi kesmez donuyor gibi gozukebilir alistigin icin. Benim max gordugum 165hz 2k panel ve simdi 1080p panele bakinca ondaki pikselleri goruyorum. Sanki 2000li yillardan kalma CRT monitorler gibi gozukuyorlar.

Anladim. Zaten seni 300Hz asagi kesmez donuyor gibi gozukebilir alistigin icin. Benim Max gordugum 165Hz 2K panel ve simdi 1080p panele bakinca ondaki pikselleri goruyorum. Sanki 2000'li yillardan kalma CRT monitorler gibi gozukuyorlar.

Yani gerçekten anlayabiliyorsun 180 Hz 2K ya geçiyorum yavaş geliyor.