- Makaleler
- 13
2.000 TL üstüne var.İşik sizmasi gibi problemlerle ugrasmak istemeyenler icin guzel monitorler. Keske 2K olaydi bu fiyatlara.
Sen varya mükemmelsin. Bunlar yeni cikmis galiba daha 1 ay once cok baktiydim miniLED hep 19 bin lira gibi civarda basliyordu. Ayrica TCL kaliteli bir marka.
Yeni çıktı evet.Sen varya mükemmelsin. Bunlar yeni cikmis galiba daha 1 ay once cok baktiydim miniLED hep 19 bin lira gibi civarda basliyordu. Ayrica TCL kaliteli bir marka.
Hayirli olsun incelemesini yaparsan sevinirim. Ayrica TCL cok kaliteli.Teşekkürler. Uzun zamandır monitör alma arifesindeydim aslında 2K IPS LG alacaktım da bu bayağı cazip gözüktü 2K olanını aldım.
İnceleme konusunda bir tecrübem yok. Neleri yapmamı istersen yaparım.Hayirli olsun incelemesini yaparsan sevinirim. Ayrica TCL cok kaliteli.
Bende var LG, aldığımda gerçekten memnundum; güzel de monitördü ama pixel inversion sorunu var monitörde ve kullanmaktan soğuttu. Hareketli görüntüler çizgi çizgi oluyor. Tavsiye etmiyorum o yüzden.2K IPS LG alacaktım da bu bayağı cazip gözüktü 2K olanını aldım.