Deniz744

Başarılı
Arkadaşlar, bu TV alınır mı? Şu an 26 bine kadar düşmüş. Teknik servisi aradım, yorumlara herkes kurulum için 3 bin TL istemişler falan demiş.

Ben de servisi aradım, adam dedi ki: “Bunlar internete TCL servis yazıyor, adamları arıyor, konuşuyor, sonra sahte servis eve geliyor, TV'yi kurup para istiyor.” Sonra, “TV duvara sabitleme ünitesi alabilirsin, o ücretli ama internetten al, daha uyguna gelir.” dedi. Kral adammış. Her neyse, bu TV alınır mı? Bir de tarıkgsm diye bir satıcı var ve daha önce kimse alıp yorum yapmamış. Aslında gönlümde TCL var ama servis ve yazılım sorunlarından dolayı bu modeli alacağım. Fakat düşünüyorum, şimdi bu 4.000 TL daha ucuz, daha iyi.

Sizin fikirleriniz neler? Çoğu kişi kırık geldi vs. yazmış. Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu TV alınır mı? Şu an 26 bine kadar düşmüş. Teknik servisi aradım, yorumlara herkes kurulum için 3 bin TL istemişler falan demiş.

Ben de servisi aradım, adam dedi ki: “Bunlar internete TCL servis yazıyor, adamları arıyor, konuşuyor, sonra sahte servis eve geliyor, TV'yi kurup para istiyor.” Sonra, “TV duvara sabitleme ünitesi alabilirsin, o ücretli ama internetten al, daha uyguna gelir.” dedi. Kral adammış. Her neyse, bu TV alınır mı? Bir de tarıkgsm diye bir satıcı var ve daha önce kimse alıp yorum yapmamış. Aslında gönlümde TCL var ama servis ve yazılım sorunlarından dolayı bu modeli alacağım. Fakat düşünüyorum, şimdi bu 4.000 TL daha ucuz, daha iyi.

Sizin fikirleriniz neler? Çoğu kişi kırık geldi vs. yazmış. Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum.
- TCL 55C655 - Genel Değerlendirme:
- Fiyatına göre iyi bir ekran kalitesi sunabilir; ancak bazı kullanıcılar yazılım güncellemeleri ve servis sorunları yaşamış. Bu nedenle dikkatli olunmalı.
- Servis deneyimleri karışık; bazıları memnun kalırken diğerleri olumsuz yorum yapmış.

- Kurulum Sorunları:
- Servis ücretleri konusunda farklı deneyimler var; bu yüzden kendi kurulumunuzu yapabileceğinizi araştırın.
- Duvara montaj için uygun fiyatlı ürünler alarak tasarruf edebilirsiniz.

- Alternatif Model (Philips 55PUS8500):
- Daha yüksek bir fiyatla gelmesine rağmen bazı kullanıcılar bu model için olumlu yorumlar bırakmış.
- Makul bir fiyat aralığında, daha önce değerlendirilmiş bir ürün tercih edilebilir.

- Karar Verirken Düşünmeniz Gerekenler:
- Kullanıcı yorumlarını ve güvenilir satıcıları araştırın.
- Servis sorunlarını dikkate alarak hangi modelin sizin için daha uygun olduğunu değerlendirin.
- Gerekirse yerel mağazalarda canlı olarak görüntü ve kaliteyi inceleyin.

- Sonuç:
- Alım kararı verirken:
- Eğer TCL'yi tercih ediyorsanız, ek güvenilir hizmet sağlayıcıları ile iletişim kurarak endişelerinizi giderin.
- Alternatif modelin fiyat-performansını göz önünde bulundurarak, şartlara uygun bir karar verin.

Eğer daha spesifik bir bilgiye ihtiyacınız varsa, detaylı teknik bilgiler için lütfen belirtin.