Bütçe
35.000 TL

FRiVZ

Uzman
Merhaba,

Kuzenimin TV bozulduğu için, TV arayışına geçtik. Hızlı bir TV araştırması sonucu bu TV'yi almaya karar verdik fakat, yine de işin ehli olan sizlere sormadan hareket etmek istemedik. Bu TV almalı mıyız?

Alınır mı? Yardımcı olursanız çok seviniriz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansınız yaver gider de yetkili servisle işiniz olmazsa, 300-400 nit çok düşük gelmiyorsa F/P olarak alınır ama bence her halükarda öncelikle bir mağazada (ayarları göz önünde bulundurularak) kendinizin görmesi daha iyi olur.

Geçen hafta 55V6B ile 55T8C arasında kalmıştım. Babam için 55V6B almıştım. Televizyonla ne kadar mesai harcadığınıza bağlı. 55V6B indirimdeyken yakalamıştım. Gayet de standart bir televizyon donma etme yok. Google Play'de var. 10 bin lira daha ucuz sizin attığınızdan bu model. Ben çok fazla araştırmadım da. Öyle aman aman farkları yoksa bu paralar verilir mi bilmiyorum. Bu modeli de bir inceleyin diye yazdım.

Bunu konuşacağım şimdi. Kuzenim eğer bunu alamazsa ilk attığımızı alacağız sanırım.

OLED ekranlar var mı hocam 35.000-40.000 TL civarlarında çok iyi sorunsuz ve Android TV olan? Öneriniz var mı?

O bütçede zor ama ben şundan dedim bütçeyi 55 60a çıkartırsan OLED alabilirsin. OLED görsen keşke QLED almasaydım dersin. TCL'in OLED modelleri vardı o fiyata en son baktığımda.

Arkadaşlar 32.500 TL'ye 55'' olan TCL 55T8C TV aldık. Söylemeyi unutmuşum. İlginize çok teşekkür ederim.